lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Valborgshelg

Kategori:

Härligt med Valborg. Det är som mysigt med allt runt omkring. Vi kommer att åka till Lajksjön i morgon och äta palt där, sedan åker vi till mamma och väntar tills kl 19.00 då majbrasan skall tändas. Man blir så sugen att vårstäda när det är valborg;). 
 
Jag kommer att börja jobba i Umeå nästa vecka. Ska bli så otroligt roligt. Kommer att jobba varannan vecka och varannan vecka kommer jag att ordna med mitt företag och vara med mina barn. Spännande. Vi har andra roliga saker på gång så jag kommer inte att vara sysslolös denna sommar heller. 
 
Mina barn har börjat i en grupp på simningen som skall börja tävlingssimma. Jisses så kul. Dom är otroligt duktiga och jag följer med dom alla gånger då det är så otroligt kul att se hur dom blir bättre och bättre. I dag skall dom träna, tränaren ska till och med bjuda dom på mat efter simningen då den blev så sen. Fantastisk simtränare. Om bara 2 helger skall dom iväg på en träningsresa, helt själva. Jag menar, jag eller vi föräldrar får inte följa med. Åh mina tjejer börjar bli så stora. 
 
Nä nu skall jag fixa i ordning allt inför Umeå. Ha nu en väldans fin Valborgshelg.
 
 
 
 
 

Påsklov

Kategori:

 
 
Det råder påsklov i Dorro och barnen är hos sin pappa uppe i fjället. 
Vår påsk blev inte som tänkt men vi gjorde det bästa av saken och hade det super ändå. På söndagen åkte jag och barnen samt 2 kompisar till Umeå och shoppade hela dagen, vi hade det supermysigt. Sedan har vi lekt, pysslat och donat hela påskhelgen. Hann även ut och sälja majblommor också.
 
 

Fortsatt lov

Kategori:

 
Igår var tjejerna påskkärringar och jag skjutsade runt dom överallt. Ja, jag vet, själv när man var liten fick man gå. Men de var kallt, middagstid osv osv ha ha curlingmorsa;).
 
Nejdå, mina barn är van att gå själva, men jag tycker att det är kul att vara med dom också.
 
Idag tar vi det också lungt, otroligt skönt. Funderade om vi skulle ut och grilla, men bara att jag tänkte tanken slutade solen att skina.....så vi gör det vi vill idag också, dvs ingenting.
 
Håller på att planera en matlista inför kommande veckor. Jag älskar ju lappar och ordning och det är så skönt när listan är gjord och man behöver inte tänka på vad man skall göra för mat. Till veckan blir det bara 2 Zumbapass och jag kommer att ljumma på med några styrketräningspass också, så maten måste passa så att man orkar mera. Återkommer med matlistan....