lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Härliga lördag

Kategori:

När man är ledig på en fredag blir man så otroligt dagavill. Man får som en helt gratis dag och det känns otroligt skönt. Barnen är med sin farmor och farfar å sina 2 kusiner i Junsele på djurparken, där ska dom bo i deras husbil och ha det mysigt. Längtar efter dom redan;).
 
Har ingenting planerat i helgen, ska bara försöka kurera mig. Har nu varit förkyld i en veckas tid, men för några dagar sen fick jag även ögoninflammation och hosta, ha ha allt på en gång. Å det är som vanligt, svåraste är att ta det lugnt och vila. Jag är så sjukt dålig på det. Det går endast att se en film. Så nu tror jag att det blir lite mera Transformers. Här går Kung-Fu Panda, Transformers och Sex and the city när man är sjuk. Jag vet inte hur många gånger jag har sett dessa filmer, men bra är dom.
 
Till veckan blir det återigen jobb i Umeå, sedan blir det lugnt en vecka då jag ska operera mig för 3:e gången. Om jag känner mig snabbt bra kan jag åka in till Dorotea och jobba därifrån, det är det som är så himla bra med detta jobb, att det går att lösa så här.
Men sen är det bara en enda vecka kvar på detta jobb, innan jag ger mig in i helt nya världar. Det känns otroligt pirrigt och spännande.
 
Nej, goda vänner. Nu ska Vera fika frukost framför tv-n och se näst nyaste Transformers. Trevlig lördag. 

Söndag

Kategori:

Idag hade jag så mycket som skulle göras ute. Tvätten skulle in, jag skulle hinna klippa allt och gärna trimma. Jag hann allt utom trimningen innan regnet kom för att stanna. Blev så frusen nu på eftermiddagen så jag gjorde upp en eld i spisen. Herregud så bra det är här. Trivs som bara den. Sedan har det blvit en dator/film-dag då jag är förkyld. Planerna är att fixa till världens godaste pizza till middag ikväll, göra matlista, handlingslista och sedan fixa allt för veckan. Jag hoppas förkylningen drar förbi lindrigt och att barnen klarar sig. Träningen i fredags och igår fick bli gräsklippning, har en som inte är självgående så det blir rejält med motion. Svetten rann som på ett Strong by Zumbapass;).
 
Planerna för nästa helg är att sy massvis med gardiner, har nämligen nästan inga alls då jag gav bort nästan alla (förutom julgardiner) till äldsta dottern när jag flyttade från Ersmark. Har samlat på mig fina tyger som jag ska sy av så det får bli en syhelg;). Sedan om det är uppehåll ska jag börja måla utsidan, alla dörrar på gården ska nämligen bli svarta. Så det är de jag ska syssla med. Ha ha, nu börjar det hopa sig, kom ju på att jag ska göra en köksö också.... Ja, men jag har ju 3 dagar på mig så jag kommer hog att hinna med allt. Å jag hoppas att jag får lite hjälp;). Tjejerna mina ska följa med farmor och farfar i helgen till Junsele och mysa där med kusinerna. Jag är så glad för deras skull att dom äntligen får vara med hela släkten. I Umeå va tjejerna dom enda som inte hade far- eller morföräldrar i närheten. MEN nu har dom alla + morbröder, farbror och många flera........
 
Nä nu ska jag fixa till pizzan och kolla vidare på crossar.... Ha en fortsatt trevlig söndakväll.
 
 

Torsdag idag.

Kategori:

Idag har jag äntligen tagit tag i träningen. Jag hoppas min fot pallar. Käkar Pronaxen och då funkar det bättre, men det är skit att jag måste göra det för att kunna röra på mig lite. Jag toksaknar Strong Zumban supermycket och hoppas att min fot kan läka. Men hur jäkla lätt är det att sitta still, not.
 
Jag har nu helt skippat mjöl och socker och jag mår så sjukt mycket bättre i kroppen och magen. Kan till och med fuska med lite smågodis och chips i bland, men inte för mycket för då är det kört. Men på helgen någon gång måste man få unna sig lite. Att man mår bra och att kilona försvinner gör ju saken inte sämre.
 
Jag toklängtar nu till mitten på augusti, då jag skall få börja mitt nya jobb. Ska bli så sjukt spännande att jag smäller av. Äntligen. Sedan måste jag ta tag i husets utsida. Bron ser lite tokig ut så jag måste bygga ett räcke och fixa till detta samt göra förrådet inne i ytterhallen så jag kan ha mina skoterkläder och barnens ytterkläder där. Funderar också på att skaffa en gammal frys som man kan ha där ute. Jag saknar det här med att kunna köpa storpack och frysa ner.
 
I helgen undrar jag vad man ska hitta på, barnen ska följa med pappan till Umeå....Är lite sugen på Åsele faktiskt. Brukar alltid ha kul där då min faster bor där, roligast är att träffa alla som brukar bo hos henne, ha ha. Ett år vaknade jag när jag hade lagt mig typ 02 av att någon spelade superhögt ute. När jag vaknade på fm så förstod jag varför, bandet som varit på öltältet spelade på fasters altan, ha ha. Är sur än över att jag inte klev upp och va med.... Alltid händer det något kul där..