lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Tisdag idag

Kategori:

Har nu återhämtat mig från en undersökning igår. Den har tagit på krafterna men nu börjar man känna sig som en människa igen. Det är inte bara en sak som håller på att förfalla på en. Men men.
 
Dagarna bara rinner iväg. Snart är vi inne i September månad och på fredag fyller min stora Lovisa 16 år. Herregud, vad tiden går. Hon går nu i gymnasiet...... Snart har jag en helt vuxen tjej;). Hon kommer i helgen så vi får fira henne rejält då. Min halva familj kommer och vi skall mysa och fira hela helgen lång. Det blir nog att göra Lovisas favorittårta (ricekrisptårta, den är verkligen god men såå jobbig att göra... Men det är inte alltid vi får fira henne nu på självaste födelsedagen så den bakar man med glädje då.
 
Annars går allt som nästan på räls. I helgen som var hade vi svärisarna på besök. Svärfar hjälpte Roger med altanen så att han fick ägna sig helt åt gräsmattan. På bara två dagar hann dom med nästan allt. Svärmor hjälpte till med barnen. Är så otroligt tacksam att vi har våra föräldrar som hjälper oss när vi behöver det. Tack tack underbara ni. Vi har mycket att återgälda senare......
 
Ikväll har jag möte på jobbet, men barnen skall få vara hos min syster, eftersom Roggan har jour ikväll. Dom älskar att vara hos moz, då kan man tjuvlåna klackeskor och få naglarna målade. Tur vi har syster min här i stan som hjälper till som barnvakt eller som brukar låna barnen.
 
Nä nu blir det vila innan barnen kommer hem.

Dagen före mysdagen

Kategori: Allmänt

Barnen är trötta efter en vecka på dagis/fritids. Ikväll blir det nog extra tidigt i säng både för barnen och vi vuxna. Har otroligt mycket att göra på jobbet nu. Jobbar inte heltid och snart är det op och då måste jag planera inför detta, då det troligtvis blir en lång rehabiliteringstid efteråt. Håller på att leta extra personal som kan jobba istället för mig och det är inte lätt.
När man måste sätta in en annons på Arbetsförmedlingen kan man få vilka ansökningar som helst ibland, bara för att dom måste söka. Men många gånger får man sig många goda skratt när man läser igenom sådant. Men samtidigt är det jobbigt då man vill hitta någon lämpli, ganska snabbt.. Å nu efter semestern är det möten hit och dit, blir helt snurrig av alla försäljare o dyl. Men men, jag har världens bästa jobb och jag längtar att få jobba fulltid igen efter operationen. Sedan jag började här har jag aldrig någon söndagsångest. En helt underbar känsla. Äntligen. Å att man har underbara arbetskamrater gör ju inte saken sämre;)..
 
I morgon är det fredag. Som barnen har längtat. Vi får besök och det har vi sett fram emot så länge. Så det kommer att bli kinamat, godis och säkert en film till barnen i morgon. Det hör som till traditionerna när dessa kommer. ....Annars blir det altanbygge och fixa gräsmatta (för Roger). Jag får stå för bespisningen och stilla dessa karlar med kärlek och öl;). Kan tänka mig att det blir en tur på Rusta oxå.

Vinterplanering

Kategori:

Ovanför dessa byxor är deras parkas Wolf. Vinterbyxan heter Ridge och skall vara av ett slitstarkt tyg. Gneis.se
 
Här är vinterplaneringen i full färd. I år tänker jag pröva Gnejs, hört att det skall vara bra vinterkläder och hålla bra. Vi har nu prövat de mesta och mycket är inte bra. Så det blir spännande att pröva dessa plagg. Molly får ärva Amelias vinterkläder som vi köpte ifjol, ja, dom växer så det knakar här.
Passa på att beställa från Gneis nu för det är 20-30% rabatt på vinterkläderna.
Nu är kläderna beställda, känns konstigt då det är augusti ännu;). Men skönt att vara lite före, det brukar vara tvärtom......