lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Härliga lördag.

Kategori: Allmänt

Idag ringde min vän S och ville träffas och fika. Så när Molly hade sovit lunch begav vi oss på strömpilen. Där fikade vi gofika. Det är så härligt när L är här och hjälper mig, hon är guld värd. Sedan hittade vi jättesöta vinterskor till Molly, dom hade kostat 400:- men vi behövde bara betala 199:- på Din sko. Amelia hittade ett par jättetuffa halvstövlar i skinn för endast 99:-. Så perfekt som det kan bli. Köpte även en mössa till Molly som man kan knyta under hakan. Sedan när vi skulle åka hem ringer min kära lillebror F. Han och M var här i stan och ville hälsa på lite. Jag fullkomligen ÄLSKAR besök som kommer oväntat. Så dom var här en sväng och drack lite kaffe. Dom hade varit här och shoppat och skulle hem ikväll. Så härligt att träffa lillebror och M.

Nu har vi ätit kycklinggryta och barnen är trötta. R och L skall åka och hyra lite filmer sedan som vi kan titta på när barna har somnat. Underbara lördag. Det är så härligt att hitta saker man behöver på rea.

Ha en underbar lördagskväll.