lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Härliga lördag.

Kategori: Allmänt

Idag ringde min vän S och ville träffas och fika. Så när Molly hade sovit lunch begav vi oss på strömpilen. Där fikade vi gofika. Det är så härligt när L är här och hjälper mig, hon är guld värd. Sedan hittade vi jättesöta vinterskor till Molly, dom hade kostat 400:- men vi behövde bara betala 199:- på Din sko. Amelia hittade ett par jättetuffa halvstövlar i skinn för endast 99:-. Så perfekt som det kan bli. Köpte även en mössa till Molly som man kan knyta under hakan. Sedan när vi skulle åka hem ringer min kära lillebror F. Han och M var här i stan och ville hälsa på lite. Jag fullkomligen ÄLSKAR besök som kommer oväntat. Så dom var här en sväng och drack lite kaffe. Dom hade varit här och shoppat och skulle hem ikväll. Så härligt att träffa lillebror och M.

Nu har vi ätit kycklinggryta och barnen är trötta. R och L skall åka och hyra lite filmer sedan som vi kan titta på när barna har somnat. Underbara lördag. Det är så härligt att hitta saker man behöver på rea.

Ha en underbar lördagskväll.

Myskväll

Kategori: Allmänt

Nu äntligen är L här. Amelia har följt henne överallt. Hon ville till och med följa med in på toan.....

Amelia har ju börjat titta på riktiga Pippi filmerna. En favorit är Pippi på rymmen. Filmen börjar med att Tommy och Annika är hos Pippi alldelens för länge på kvällen. När dom väl kommer hem till mamman och pappan så skäller mamman på dom. Då säger Annika -Du bara skäller och skäller.
I morse hoppade Amelia i Mollys spjälsäng, då blev jag lite arg på henne, gissa vad hon säger.  -Mamma, jag blir GALEN på dig, du bara skäller och skäller! Hur underbar är hon inte. Jag höll på kissa på mig av skratt. Att hon minns allt. Underbara Amelia.
Vi har just sett färdigt Let´s dance och nu sitter vi och tittar lite på LA Ink. Jag skall göra en stor tatuering på ryggen, vet precis hur den skall vara. Men det är kul att bli inspirerad. R skall oxå göra en till men han är lite osäker på vad han skall göra. Han vill ha något med barnens namn eller deras födelsenummer i. Så vi får se vad det blir.
Ha en underbar fredagkväll!

Trofast!

Kategori: Inredning
Bild: IKEA.com

IKEA i all sin glans. Jag tror att jag skall köpa denna kombination till både Amelia och Molly. Den heter Trofast och kostar 775:-. Men självklart med rosa backar. Den är så bra för man kan bygga till olika kombinationer och färger på backarna. Sedan när dom blir för stor för denna får man ställa den i tvättstugan, bra att ha smutstvätt och dyligt. Det är därför IKEA är så underbart, man kan mixa och trixa med nästan alla deras möbler. I love it. Synd att det är så långt dit (bra säger R)........