lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Äntligen helg igen

Kategori:

Bilden är tagen på stranden i Las Palmas, Maspalomas. Superhärligt var det där, tror att vi gick flera mil denna dag, gör ont i benen bara jag tänker på de. Men otroligt roligt hade vi.

Denna helg är så sjukt efterlängtad. Detta resande emellan börjar ta på krafterna å renoveringen ovanpå de. Amelia längtar också hem då hon har varit och hämtat ut sin airboard-Hoover hon är så nöjd över denna och längtar tills att åka omkring i vårat hus. Å toklängtar efter bustrollet Molly som har varit i Åsele hela veckan. Där har hon fått fullt fokus, så härligt att lämna henne där då dom vet allt om astman. Hon har badat i pool och mått gott, men nu vill jag gosa med henne...
Gumman Amelia har varit på jobbet med mig hela dagen. Tur att man jobbar på en bra avdelning, hon har fått vara på Pokemon-jakt  bla då vi har haft många pokemon på besök här, ha ha. Sedan tog vi en lunch med våran kompis här, grillkorv och pommes (inte att underskatta)
 
I helgen ska vi bara ta det lugnt, måste hämta igen andan lite innan vi åker iväg på semester, skall bli riktigt roligt att åka iväg och bara ha det helt underbart i några dagar. Det behövs rejält.

Snart semester

Kategori:

Nu är äntligen resan bokad och klar. Ska bli så otroligt skönt att få komma iväg och bara få umgås med varandra och ha roligt. Det kommer att bli såå skönt, bara att ligga i en fluffig säng och inte behöva bädda eller städa eller jobba är ju fantastiskt härligt, å ja renovera;). 
Bada i massor hoppas jag också att det blir. 
Dagarna på jobbet rinner bara iväg. Pratade med hjärtat ikväll och jag kommer att beställa all mat via nätet och så hämtar jag upp påsarna innan jag åker hemmöver. Då sparar jag inte mycket tid genom att inte gå omkring med alla andra Fredaxsugna människor. Smart tänkt av mig. Så kommer jag nog att göra varje gång jag far till stan. Annars blir fredagskvällarna så kort om vi ska storhandla när jag kommer hem. 
 
Amelia och Molly kommer redan på fredag och jag är så glad. För nu får dom vara med på våran kvartersfest som vi ska ha och det kommer att bli så trevligt att få träffa alla fina grannar. Det är och har varit något varje kväll nu, men det hör ju som till sommaren. Men nu blir det ingenting målat i helgen då vi ska hitta på andra roligheter så som fiskning och grillning ute och förstås umgås med alla trevliga grannar. 
 
Nästa helg blir det 40-års fest i Åsele troligtvis.

Sommar och jobb

Kategori:


Ja, nu är snart halva tiden gjord på min sista tid här;). Jisses vad jag kommer att sakna alla här, en av världens bästa arbetsplats.
Men nu längtar jag hem till mitt hjärta och mina älskade barn.
I helgen var vi i Åsele och hade superroligt. Vi träffade otroligt många vänner och vi åt god mat hela tiden. På söndagen innan vi åkte hem handlade vi också lite, hittade en stor Buddha, en stor picknick-korg, och Minionmösser till tjejerna.
Väl hemma hälsade vi på några vänner och då ville mina tjejer också komma, å ingen blev gladare än jag;). Härligt att få rå om dom lite extra. Som tur är kommer dom till helgen, då ska vi greja och fixa i deras rum så dom blir helt klara. Inget rum är helt klart utan det är lite småkaos överallt, ha ha. Men det är helt omöjligt att hinna både måla, renovera och flytta omkring grejor hela tiden samtidigt som man jobbar. Men förhoppningen är att i helgen skall jag hinna med vårat sovrum och då är hela övervåningen målad klar. PUH. Förutom toaletten, men den skall vi renovera efter att vi gjort en ny toa nere.
 
Förlåt mig nu, men herregud så jag längtar till vintern, och alla utegrillningar, skoterkörning och pimpling, ha ha. Men först ska vi ut på lite äventyr och börja skolan osv osv...