lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Äntligen helg igen

Kategori:

Bilden är tagen på stranden i Las Palmas, Maspalomas. Superhärligt var det där, tror att vi gick flera mil denna dag, gör ont i benen bara jag tänker på de. Men otroligt roligt hade vi.

Denna helg är så sjukt efterlängtad. Detta resande emellan börjar ta på krafterna å renoveringen ovanpå de. Amelia längtar också hem då hon har varit och hämtat ut sin airboard-Hoover hon är så nöjd över denna och längtar tills att åka omkring i vårat hus. Å toklängtar efter bustrollet Molly som har varit i Åsele hela veckan. Där har hon fått fullt fokus, så härligt att lämna henne där då dom vet allt om astman. Hon har badat i pool och mått gott, men nu vill jag gosa med henne...
Gumman Amelia har varit på jobbet med mig hela dagen. Tur att man jobbar på en bra avdelning, hon har fått vara på Pokemon-jakt  bla då vi har haft många pokemon på besök här, ha ha. Sedan tog vi en lunch med våran kompis här, grillkorv och pommes (inte att underskatta)
 
I helgen ska vi bara ta det lugnt, måste hämta igen andan lite innan vi åker iväg på semester, skall bli riktigt roligt att åka iväg och bara ha det helt underbart i några dagar. Det behövs rejält.