lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Feber å annat kul - not

Kategori:

Ja passande nog kommer hostan, feber och snuvan när man minst vill ha den. Herregud, jag som har nog lite tid till allt😨.
❤at jobbar och jag å tjejerna försöker hinna med allt så vi får nån ordning här😫🌷. Men efter att ha skruvat ihop en barstol blev jag slut. Prövade sedan skrapa lite silikonlim men orken finns inte riktigt. Önskar att man bara åkte iväg och när man kom hem var allt fixat😉. Skönt hade de varit.  
 
Fick en glad överraskning idag, en ta de lungt/krya på gåva av faster, en trisslott.  Supergulligt. Blir så glad över sånt. Tack💜 
 
När nu har jag vilat lite, måste nu försöka ta mig till affären och handla🤗. 

Midsommarfirande

Kategori:

Nu är midsommar över och vi har haft kalas för min bror. Än fast jag är mitt i en flytt och renovering tycker jag att jag fixade det rätt bra ändå. Det var mycket jag hade planerat som jag helt enkelt inte hann med men summa summaru var de rätt lyckat.
Barnen var helt fantastiska och hjälpte mig hela tiden, tom dagen efter utan protest följde dom med och städade💖. 
 
Igår var vi till stan och shoppade, alla barnen var med och vi hade det så roligt. Vi köpte en soffa och ett skåp bla. Sedan besökte vi vänner på lasarettet. Typiskt nog åkte vi på den varmaste dagen. 
 
Nu är villan i stan överlåten och borta. Sååå skönt. Har nog aldrig i mitt liv slitit så mycket, samtidigt som jobb, renovering, flytt och sjukdom. Men jag är otroligt stolt att ❤at å jag fixade det helt själv samt hjälp med de sista av Daniel. Men jag Gör inte om det, de kan jag lova. Nu får jag ha full fokus här hemma och jag hoppas jag hinner allt innan jobb.🤘

Flyttkaos

Kategori:

Nu är vi installerade i det nya huset. Det är fullkomligen kaos men väl på plats😀.
I helgen har vi varit i Göteborg och sett Iron maiden på Ullevi. Bodde hos ett underbart par lite utanför Götet.  Denna resa var planerad för över ett halvår sedan så vi åkte fast vi ej riktigt hade tid. Men skönt att få komma iväg lite.
 
Nu till något helt annat. När man blir sjuk ser man verkligen vilka som är ens vänner o familj. Lite tragiskt nog faktiskt. En del tror inte ens på en och det är nästan värst av allt. Även om dom är som små puckon hoppas jag verkligen att dom inte behöver vara med om detta. Tack och lov skiter jag totalt i dom men tycker lite synd om dom å det är jag glad för, känner mig då inte som dom. 
 
Nä nu ska jag försöka hitta igen alla mina saker i alla flyttkartonger😨🤗👍🤘