lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Flunsan

Kategori:

Febern kom tillbaka kan jag lova. Herregud, det var längesedan jag låg så däckad.  Har haft sån huvudvärk pga bihålorna att jag knappt kunnat stå upp. Tack och lov har jag så duktiga tjejer som hjälpt mig med matlagning och allt annat.  Idag känns det mycket bättre, men huvudvärken känns fortfarande.  
 
Blir så stressad då jag vet hur mycket jag har på jobbet, flytten och allt som behövs göras. Men de e bara att gilla läget och ta en sak i sänder. I helgen kommer familjen till stan och jag måste försöka bli frisk tills dess då vi ska kolla på en ny soffa och lite annat till huset.  
 
Men nu trycker jag i mig c-vitaminer och nyttigheter för att ta bort flunsan.  Annars blir det ett dr-besök i morgon för att se om jag behöver penicillin 🤒😷👣❤.
 
Kusinkärlek❤❤

Kärlek

Kategori:

Idag känns det mycket bättre, har nog inte tagit de så lungt som man skulle göra😮. Men nu lyssnar jag på kroppen. Å febern har försvunnit. Herregud, jag har ju inte ens förstått vad som händer och sker så det är inte lätt. 
Det känns lite som om jag går i slowmotion och allt runtomkring går jättefort, svårt att förklara. 
 
Men nu längtar jag hem till min stora kärlek❤

Tisdag

Kategori:

Börjar bli sjuk, e hängig o helt färdig.  Måste avvakta så de inte är pga operationen.  
 
Måste bara dela med mig, har en kompis Sara, helt underbar och fantastisk. Hon har fullt upp med deras hus å familj men ändå ringer hon och erbjuder sig att sova här å hjälpa mig.  Är så lyckligt lottad som har en vän som henne. Tur att vi ska flytta till ett stort hus så dom ofta kan bo hos oss☺. 
 
Ligger å figulerar hur jag ska få med mig färgen hem då jag inte kan lyfta... får inte lyfta tungt på en månad!!!! Antingen skiter jag i de å tar de lungt hela helgen, men de funkar inte riktigt då vi måste få det färdigt eftersom vi snart ska flytta in. Inser nu oxå att springa Blodomloppet kommer inte att funka då jag inte heller får anstränga mig på några veckor. .. Detta var inte som jag hade planerat det😨☺