lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

5 min kvar

Kategori:

Tills det blir den 30:e. 
Jag var på coop och småhandlade idag å jösses vad folk det var. Å tyvärr måste vi dit även i morgon då cateringen inte blev av. Men allt löser sig. 
 
Idag har jag varit ut och ätit lunch med en underbar vän. En vän som alltid finns där för mig.  Jag tjatar om det hela tiden men jag är så otroligt härligt lyckligt lottad med mina vänner och nya bekantskaper och min familj att jag knappt kan tro det. Det är en så himla härlig känsla. 
 
Nu är det tisdag! Idag kommer mina älskade barn hem. Dom har varit på jullov några dagar men nu äntligen, kommer dom hem. Som jag har längtat. Nä om man nu ska försöka sova lite;)......
 
God natt, dröm söta drömmar;). 
 
 
 
 

Söndag och helt ovetande om dag

Kategori:

Herregud vilket kallt väder det är. Sitter här under en filt med tända ljus och njuter. Äter godis och mår bra. Sista kvällen nu med godis, har blivit varje kväll sedan jul. Mor min skämmer bort oss och vi bara njuter. Men nu blir det stenhårda tag igen. Värken blir mycket värre å det är inte värt det.
 
 I morgon blir det jobb igen, 2 dagar, sedan ledig i över en vecka med mina älskade ungar.  
Vi har mycket inplanerat,  det blir en del shopping och så kommer min kompis (tjejkompis) med sina barn å då blir det massor med bus och god mat. Har även lovat Molly att åka till busplaneten, så även det ska vi hinna med. Sedan blir det spel och pussel i massor å skridskor då jag hoppas att banan är fixad här, inte jag då men jag är super bra att fixa fika medans;).
 
Nu vankas det snart nyår. Längtar som tusan. I år behöver jag inte ha några nyårslöften då allt redan slagit in förutom höften, men även den är ju på G att fixas. Ska ju självklart "underhålla" förra årets önskningar då det gick så bra. Underbart härligt.  

Minusgrader

Kategori:

 
 
Idag har det varit ner till ca -23 grader kallt. Men när jag började min sparktur va det endast -15 grader, men det var otroligt härligt och bitande i kinderna. Hälsade på en kompis och fick gott fika å kaffe.
Det är härligt att vara i hembyn, man får kaffe och surr lite här å där.
Nu har jag även fått hit min stora tjej och Dennis, vi har ätit och skrattat här så tårarna rinner. 
 
Jag hoppas vi snart ska se någon bra film och mysa, för nu blir det stan igen i morgon och jag längtar;).