lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Amelia fotbollsmatch

Kategori:

 
I lördags hade Amelias fotbollslag match i Betsele. Roger följde med henne dit. Dom förlorade men det är inte det viktiga för dom. Dom tycker om att åka runt på olika matcher, dom har superkul tillsammans och i helgen fick Amelia göra mål, gissa om hon är stolt. Hon är jätteduktig och nu i år börjar även Molly i fotbollsskola. Här i Ersmark spelas det väldigt mycket fotboll.
Denna bild är från en tidigare match. Dom har så fina dräkter nu småtjejerna. Barnens morfar har varit med och sponsrat kläderna så Amelia är väldans stolt. Nu hoppas vi bara att moffe kan komma och se någon match också.....
 
 

En regnig måndag

Kategori:

Hade en jättefin morsdag igår. Barnen bjöd på frukost på sängen och vi låg och pratade. Molly hade ritat en jättefin prinsessteckning och berättade att det var jag. Amelia hade gjort ett kort och där var även en överraskning inplanerad, nämligen bio. Vi var och såg på Rio 2. Efter bion gick vi på Stora hotellet och fikade på ett av deras nya fik.  Jag och ungarna blev stormförtjusta över hela hotellet, men mest toaletterna. Ha ha. Underbart fint dom har gjort där. På kvällen tog jag mig ett avslappnande bad med Lavendel i vattnet, färg på huvudet och en ansiktsmask, ha ha, ska det va så ska det va. Så nu är jag mjuk som en babyrumpa och luktar alldelens ljuvligt. Det var min bästa dag på länge. Men det får jag äta upp idag, men det var det värt, helt klart.
 
Synd att jag inte kunde fara och gratta min lilla mamma. Men snart kommer hon kanske och då får jag gratta henne 10 gånger mera;). Grattis än en gång på morsdag kära mamma.
 
 
 
Mina små troll. Amelia har kommit i en klädvåg just nu. Det är väldigt viktigt vad hon har på sig. Hoppas det bara håller i sig en liten stund..... Lovisa var ju tvärtom med kläder, huvudsaken dom var rena så var hon nöjd. Jag har 3 små kottar och dom är så olik varandra men samtidigt väldigt lika varandra utseendemässigt. Men jag älskar dom exakt lika mycket. Det bästa i mitt liv.
 
 

Torsdag

Kategori:

Det härliga vädret har äntligen kommit till stan. Det är underbart härligt ute nu. Barnen längtar nu efter sommarlovet, dom är så trötta men det är svårt att gå och sova i tid då kompisarna hägrar och den fina sommaren. Förstår dom så väl. Nu springs det i vattenspridaren för fulla muggar. Det är bra för då får min gräsmatta behövligt vatten. Jag skulle göra så mycket i sommar men som det är nu funkar ingenting. Tur jag får mycket hjälp. Jag planerar och andra hjälper mig. Fått hjälp att sätta fröer och altanen är nu färdig för sommaren. Härligt. Tack alla för hjälpen.
Ibland känns det som om jag aldrig får bli frisk, lite jobbigt är det faktiskt. Å jag saknar mitt jobb så otroligt mycket. Å jag har så mycket som jag skulle vilja göra. När jag hade opererat mig sist och började träna kändes det så otroligt skönt. När jag väl kunde börja småjogga kändes det som om jag hade vunnit på lotto. Så lycklig var jag. Å det smittade av sig. Flera va och köpte exakt likadan springoutfit och började springa även dom. Å sånt tycker jag är så roligt. Men nu får jag bara ligga här och ligga. Otroligt ledsamt.
 
Har haft min faster på besök i några dagar. Även min kusin var här en snabbis innan hon drog söderut. Jag blir så glad i själen för den familj jag har. Den familj som finns till hands. Det sitter aldrig fast någonstans och nu när man behöver väldans mycket hjälp är det otroligt snällt att ställa upp för mig. När jag blir frisk har jag mycket att återbetala;) Men det gör jag så gärna så.
Å det är väldans roligt att höra att jag är väldigt lik min farmor. Ha ha. Å det är jag överlycklig över för farmor är världens bästa människa så jag hoppas att jag får lite av henne då;).