lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Fredag

Kategori: Allmänt

Härligt väder, härlig semester. Dagarna bara går och snart är 5 veckor över.
Här i stan kan man nu göra många klipp. Vi var igår på Plantagen och köpte 3 lampor som vi skall ha för att belysa träden på baksidan samt stora fina utekrukor och allt till 50% rabatt. Vi kan inte bestämma oss om vi vill ha en hörnlounge eller en grupp ute så vi väntar med detta till nästa år. Då har det kanske kommit flera gråbruna färger och inte bara svarta.
Kläder till Amelia är nu beställda till höstens skola. Vi skall nu bara köpa ny ryggsäck till barnen. Sedan är vi redo för hösten.
I morgon drar Lovisa iväg till Norge för att hälsa på sin faster. Dom skall ha några egna dagar tillsammans. Nu har vi verkligen en stor tjej som börjar fara ut på egna äventyr. Voine voine. Snart börjar hon gymnasiet oxå. Emellan resorna så sommarjobbar hon och hon är så duktig.
 
Idag var jag tvungen att ringa mamma och fråga om hon har möjlighet att komma och hjälpa mig här hemma, jag hinner inte med allt till hösten. Vill vara klar med allt innan sjukskrivningen och operationen blir av. Å jag håller tummar och tår att hon har tid att hjälpa mig.
 
Nä nu vankas det blomkålsdipp (vit och lila blomkål) och lite mys. Lovisa är hos moster och skall ha filmmarathon. Trevlig Fredag!
 

Tisdag hela dagen

Kategori:

 
Ja, här är vi. Snart är det slut på juli också. Jag och barnen har fortsatt semester dagarna är inte långtråkiga här. Barnen har vänt lite på dygnet, är pigg för det mesta, för pigg enl mig;). Dom hittar på något hela tiden. Idag har barnen städat lekstugan, sedan cyklade vi till lekparken där vi träffade våra kompisar och så fikade vi lite. Är lite slut på just nu. Jag har plockat lite här och där, städat i ordning. Blir det dåligt väder i morgon skall vi måla insidan på lekstugan.
Vi kommer att bygga en bänk där som vi skall sy dynor och kuddar till. Där vill barnen sitta och rita, läsa tidningar och bara mysa. Å självklart leka med barbiedockor.
 
Altanen är inte färdig, fattas staket, o dyl, men eftersom Roger jobbar står arbetet väldigt stilla. Önskar att jag kunde hjälpa till. Vi har ganska många projekt men lite tid. Men nästa år kanske jag oxå kan hjälpa till.

Äntligen

Kategori:

Torsdagen innan semestern ringde ÄNTLIGEN min läkare från ortopeden. Nu är äntligen operation inbokad och det blir till hösten. Tiden efter operation kan bli upp till 6 mån lång innan man är fit for fight igen men han hoppades på att det skulle gå betydligt snabbare. Jag är så glad att äntligen få något gjort så det spelar ingen roll, huvudsaken att jag kan bli frisk och få börja leva ett vanligt liv igen gör att jag blir så lycklig.
Så nu ser jag fram emot detta mest av allt.
 
Jag har cystor i höften och dessa måste bort därifrån. Hade inte en aning om att man kunde få cystor i höften. Men dom ska nu bort och jag hoppas att jag aldrig mer får ont där. Det har ju bara tagit 5 år att komma på detta. Men dom är ju inte snabb på lassa, det är en sak som är säker.