lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Min blogg hos Bloglovin

Kategori: Allmänt

Ni har väl inte missat att man kan följa min blogg med Bloglovin? Då är det lätt att se när jag uppdaterar min blogg! Lägg gärna till mig, och du gör det enkelt genom att klicka på ikonen här nedanför! Ha en fin dag i solen! 

Follow lillatjejligan

Valborg

Kategori: AllmäntIdag är det Valborg och jag sitter här med min lillasyster och bara surrar och myser. Det är så sällan vi får träffas nu så man måsta ta tillfället i akt och passa på;). Barnen är hos dagmamman idag, men bara kortdag. Storasyster Lovisa kommer även hem i kväll. Men i samma veva kommer syrran att åka vidare till Dorro.

Vi skall snart ut på stan, och inviga sushi-stället här i stan. Skall bli spännande att se om jag tycker om det eller ej. Ikväll skall vi umgås med våra "grannar", vi skall grilla och bara ta det lungt. Grabbarna skall sedan på show och se på Big comedy med b la Johan Renborg och David Batra. Vi tjejer kommer att besöka Hemmakväll och hyra 3 videofilmer.
Jag hoppas att ni oxå får en bra dag. För det tänker jag ha men syster min.

Glasögon.

Kategori:Bilder:Privata

Som ni ser så fullkomligen älskar mina barn solglasögon som mamma sin. Ja, dom tycker om skor och handväskor oxå, till pappa R´s förtvivlan, hi hi.