lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Lillördan

Kategori:

 
När mamman är sjuk får hon hjälp i köket. Molly tyckte att löken var jobbig att skära men de fixade hon snabbt, sötnosen ❤.  
Mina 3 tjejer har alltid hjälpt till med matlagning och bakning, jag tycker det är superkul att vara många i köket och samtidigt lär dom sig allt. Lovisa och Molly har inte varit lika intresserad som Amelia men nu när  Lovisa bor hemifrån så har hon mycket i bagaget 😉. Så jag håller tummarna att även Molly blir så, fast ju äldre Molly blir (å liiite lugnare ) så blir hon mer o mer intresserad.
 
Annars är jag så lycklig att jag nästan spricker,  allt bara faller på plats för oss. Å de finns inget bättre än att se sina barn (alla 3!!!) lyckliga och glada för alla förändringar som sker i våra liv. 💜💜💜💜💜

Söndag

Kategori:

 
Igår lånade vi kusinen.  De hon tyckte va roligast var när vi läste bok. Hon kom hela tiden med en ny bok o ville sitta i knäet.  Goungen våran. Vi tog en promenad till skridskobanan så barnen fick åka. Sedan hem och äta middag innan vi lämnade tillbaka henne. 
 
Det gäller att passa på nu innan sommaren, för då blir de mer sällan vi får rå om henne 💖.  
 
Men när vi lämnat tillbaka kusinen blev Amelia hängig, vaknade med feber och ont i kroppen.  Så vi har varit hemma idag. Vi har sett film o sovit hela dagen. Längtar tills efter sommaren då man får lite mer hjälp, så man slipper tappa så många jobbdagar. Men samtidigt väldigt mysigt då man får mysa med sjuklingen 🏥👍💖

Molly 8 år

Kategori:

 
 
Nu är min lillgumma 8 år. Otroligt vad tiden har gått fort. Molly är världens bästa och härligaste unge (Lovisa och Amelia oxå.😍). Och hon har alltid något bus på gång. Samma humor som jag och vi skrattar ofta😂. 
Skolan firade december och januari barnen på skolan igår, precis på födelsedagen, så hon var väldigt glad över det.  De bästa av allt var nog att storasyster Lovisa hämtade från skolan och att hon fick följa med och handla ☺. 
Jag lagade Kyckling med sötsur sås och Biff med bambuskott till middag och Amelia fixade tårtan som vanligt, som vi bjöd moster med familj på. 
På kvällen skjutsade Lovisa dom till kiosken för att handla lite fredagsmys. Sedan såg vi Grown ups 2. Molly var så nöjd med dagen.  
Idag blir det shopping av alla hennes presentkort.