lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Jul- och nyårshelg

Kategori:

Ofantligt härligt med jullov. Det var länge sedan jag var ledig så här länge på rad. 
Julafton tillbringades med barnens moster och familj, morbror med familj samt mormor och hennes karl. Barnen var nöjda och glada och även jag. 
 
Nytt år och nya förändringar. Nyårslöften? Nja, ju äldre man blir desto mindre med löften. Nu är man så gammal så att man bara gör det man har lust med. Men efter 2 år tillsammans känner vi båda här hemma att det nu är dax att kliva upp ur soffan, ja jag vet. Vi har bara myst och tagit det lugnt. Men vi har nu kommit fram till att nu måste vi ta upp träningen igen och kanske unna oss mindre med allt gott. 
 
I morgon funderar vi på en tur till Strömsund. Dollar, vi tänkte fylla på vårat förråd med städattiraljer. Där finns det mycket av den varan, sedan brukar det alltid följa med schampo/balsam och duschgeleer. Brukar även besöka Lantmanna där kattmaten inhandlas och äta lunch någonstans. Brukar ta oss små turer dit, mysigt. Annars har vi inte så mycket planer inför helgen. Blir mest att hinna återhämta dygnet sovtider, så att man orkar med jobbet.