lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Påsklov

Kategori:

 
 
 
Vilken fantastisk påsk jag har haft☺. Med många fina vänner i Bellvik.  Vi har grillat, ätit, kört en massa skoter och skrattat /pratat långt in på morgonkvisten 🐣.  Träffat lite släkt har vi oxå hunnit med.  
Igår kom barnen och nu ska vi ha ett ännu bättre lov😊. Idag blir det att ta de lugnt då bilen gick sönder igår 🚗, typiskt nog. Ska nog måla ett rum om min kära axel tillåter det 😨. 
 
Men föst ska jag fixa en riktig påskfrukost till mina tjejer 🍳🍞☕🐜

En heldag kvar....

Kategori:

 
Ikväll har jag och Molly invigt shoppingstället Avion här i stan. Jättefint var de där å vi passade på att äta där innan vi shoppade lite.  Vi avslutade med att äta på honey comb ,  varsinn Youghert glass, mumsigt. 
 
Va å träffade farbror doktorn idag å jag hade gjort illa en muskel väldigt mycket.  Fick en hel hög med medicin som jag ska äta i 10 dagar, å jag får inte anstränga eller lyfta med den armen under tiden😨😢😣. Jäkla skit oxå.  Å vi som skulle börja med renoveringen nu.... 
 
Om jag inte har för ont ska vi ta en tur återigen på Avion då Amelia oxå vill kika där. Men som de är nu är jag helt slut på😴🏩🐣

Snart påsklov

Kategori:

 
Å här ligger jag i soffan😯 med mitella. ..... Ringde 1177 efter jobbet då jag bara fick ondare och ondare i skuldran. Dom tyckte att jag skulle på akuten ikväll men barnens pappa var påväg till Östersund, å ha med barnen flera timmar där går ju inte... så nu ligger jag å vilar så de inte ska göra så ont å så far jag i morgon bitti istället, när barnen är på skolan. ... Jag råkade flyga av skotern i lördags å landade på axeln å höften på isen. Hade ganska ont då men idag är de super ont. Hoppas verkligen inget är bryter där😨😣. Jag som ska köra mycket skoter i påsk 🐣😀.  
 
Annars blir de väl kvasten för mig...... Nä fy fanken sååå tråkigt.  Men jag hoppas att det bara är något som snabbt går över. Vi som ska börja grejja i huset😉.