lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Inte en vanlig måndag

Kategori:

Det är mycket nu. Jag hoppas verkligen att det mesta löser sig snart så allt får kännas bra för mig.
 
Igår hade vi besök av en 3 dagars bebis. Såå underbart. Snacka om att bebisar är beroendeframkallande, dom är helt underbara. Det är min kusin som fått barn, dom fick en liten pojke, Emil som fått namnet av min morfar (min kusins farfar). Jag är så underbart glad att dom tänkt på min morfar. Jag är uppväxt hos min mormor och morfar, så jag står dom väldigt nära. Min morfar gick bort i cancer för många år sedan men jag saknar honom nästan varje dag.
 
                                      Lånad bild.
 
 

onsdag

Kategori:

Ingen bra dag alls......

Söndag

Kategori:

Nu har ännu en helg gått förbi. Efter den här helgen längtar jag efter min familj så mycket. När man har det lite kämpigt så är det skönt med familjen som vet hur man mår och hur man har det. Min höft håller på att ta kål på mig just nu och då behöver man mycket kärlek.
 
I helgen kom även min Lovisa och hennes Dennis. Jag älskar dom båda så mycket. Jag älskar när dom kommer hem, det är sådan härlig känsla att få ha sin lilla familj runt sig. Vi pratar och skrattar och har det bara så underbart bra. Nästa helg ska vi åka och sova över hos dom, vi passar på att göra det då vi ska se melodifestivalen där. Längtar redan.....
 
 
 
 
 
 
.