lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Mamma

Kategori: TräningMammor, vad gör vi helst när vi är barnfria?
Jag kan kliva upp lite tidigare på morgon för att kunna dricka kaffe alldelens ensam och läsa tidningen hur länge jag vill. Gör hellre detta nu än att sova på morgonen. Det är otroligt lungt och skönt och man får lite egentid.

Annars när jag är barnfri sitter jag helst och går igenom mina inredningstidningar och drömmer mig bort. Det är väl då alla mina ideér föds, ha ha. Eller så städar jag. Det blir oftast att man börjar att städa och sedan är man i full gång att gå igenom skåp och kläder o dyl. Är detta inte typiskt? Men man får mycket gjort;) Å kaffe, kaffe i stora lass intages när man är barnledig. 

 

Underbara

Kategori:Denna bild älskar jag. Den blev tagen då vi hade sålt huset i Dorotea och vi hade tömt huset och hade bara sängar kvar. Lovisa ligger o gosar med Molly som bara är några månader. Å Molly ser lite brydd ut, hi hi. Helt underbar bild.

Morsdag...

Kategori: Min familjPå söndag är det morsdag!

I min familj har vi alltid uppvaktat mor på morsdag med tårta tidigt på morgonen. Eftersom min mamma älskar blommor, har hon alltid fått presentkort på sommarplant men i år blir det något helt annat, mamma!;).

Bilden är tagen i Spanien -09 då jag, min syster och mamma tog ledigt i en vecka och åkte till Spanien. Det var så mysigt och vi hade så roligt. Synd bara att jag åkte med 2 badkrukor, fick oftast bada helt själv, ha ha.
Jag önskar att vi snart kan åka tillsammans igen.