lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Uppehåll

Kategori: Allmänt

Har det varit hela dagen idag. Solen har lyst och det har varit varmt.
Jag har jobbat lite hemmifrån idag. Lovisa har hjälpt till med tvätten och plockat undan lite, hon skall nämligen få besök av sin kompis Molly ikväll. Vi har även hunnit handla på OBS och ställt i ordning till en picknick. Det var fest på Molly och Amelias dagis ikväll. Dom hade t o m karusell där. Vi åt grillad kyckling, potatissallad, melon och massa annat gott. Fröknarna gjorde ansiktsmålningar på barna och det var clowner och trollkarl där. Vi cyklade dit och hem. Så barnen var väldigt trötta när vi kom hem. Men nu är det inte många dagar kvar då barnens sommarlov börjar. Skall bli så skönt att få komma hem till mor lite nu. Jag och barnen åker nämligen hem till midsommar. Rogga har jour så han stannar kvar i stan.

I morgon väntar jobb. Vi skall även äta middag på jobbet, då vi skall ha möte. Det brukar bli sushi, så jag längtar som tusan tills dess.

Nä nu skall jag umgås med mina kära innan John Blund strör sömnpulver i ögonen;).

Gonatt.

Söndag hela dagen!

Kategori: Allmänt

Vi har besök av svärmor och svärfar. Vi var nämligen på Roggans kusins 40 års kalas igår. Det serverades god mat och tårta. Väl hemma såg vi bröllopet. Otroligt fina tal och klänningar var det. Men bröllopstårtan blev jag jättebesviken på. Inte fin alls. Men prinsessan Viktoria var otroligt vacker. Ikväll ska jag titta lite på nätet, det jag missade igår.

Dagen kommer att tillbringas lite på affärer, vi behöver köpa ett stort parasoll till utemöblerna. Sedan blir det storstädning i huset.
Förrästen så har jag gått hem min orbitrac. Barnen somnar ju så tidigt så man hinner inte ut å gå när man kommer hem, så nu kommer jag att kunna träna när barnen sover.

Nä nu skall här borstas tänder och snyggas till lite. Ha en bra dag.

Muminhus=Muminmuggar!

Kategori: Träning


Muminpappan 179:-
Lilla MY 179:-

Jag samlar på Arabias muggar med muminmotiv. Tycker att dom är underbart fina. Dessa 2 skulle jag nu vilja ha i min samling. Har hittat en sida som heter just muminmuggar.se. Dom är nästan 100:- billigare än på affären. Å när man beställer får man hem muggarna dagen efter. Otroligt snabb service.