lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Amelia

Kategori:Våran Amelia fullkomligen ÄLSKAR att fotas. Hon är mästare på att göra miner och poser. Gullungen! Tänk att hon redan är 3 år gammal.

Guldungar 2008 dagen

Kategori: Min familjI lördags var vi som sagt till Lycksele för att fira Guldungar 2008. Det visade sig att det hade fötts ca 380 barn på Lycksele lasarett år 2008. 80 barn var i Lycksele. Barnen fick t-shirts, fika och såklart blev det fotografering. Farmor och farfar delade denna dag med oss. Efter lunchätning begav vi oss till Lycksele djurpark där vi var hela dagen. Vi åkte tåg, tittade på djuren, lekte i leklandet och fikade i massor. Sedan hann vi träffa gammelfarfar på lasarettet en sväng innan vi begav oss hem. Amelia var så ledsen och sur över att måsta säga hej då till farmor och farfar. Men när dom väl var i bilen somnade dom på en gång.
Tack farmor och farfar för en helt underbar dag! Kram kram

Bärgning av Cypress

Kategori: AllmäntPå våran gård har det stått en jättestor cypress som blockerat dörren in till vårat gemensamma förråd med gräsklippare osv. Efter vårat möte på gården tog R tag i saken och bärgade bort cypressen. Såg riktigt kul ut.