lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Å så var julen ute....

Kategori: Allmänt

Molly tål visst inte julgranar i år. Så vi fick lov att slänga ut våran fina färdigklädda julgran. Men nu satsar vi på en plastgran igen, vågar inte chansa. Så det skall jag och Molly ägna oss idag. Vi skall även ta en tur till ICA Maxi och titta på lite julklappar.

Amelia är på dagis idag, frisk som en nötkärna.

Ikväll är det jobb som står på schemat för min del.

I morgon blir vi husägare. Som vi har längtat. Vi skall fira med att ta barnen på resturang och äta. Det skall bli så mysigt. Dessa hus som vi bor i har varit bostadsrätter som nu blir till villor. Helt underbart. Så i morgon blir det banken och göra av med en hel del pengar;), ha ha.

Dagis och pizzeria

Kategori:I fredags klädde barna på sig sina kläder och gick ut och väntade. Så här stod dom tills pappa kom och hämtade upp oss;) Så söta dom var.

Kvällen avslutades med hemmagjord pizza, var och en fick göra sin egen, det tyckte barnen var superkul och dom åt som aldrig förr.1:a Advent

Kategori: Min familj

Ett bildregn av dagens händelser. Vi började dagen med att baka våran 2:a omgång saffransbullar. Sedan begav vi oss till stan och träffade våra vänner Sara, Harry och Elliot. Vi fikade tillsammans och shoppade på Clas Ohlssons ilag. Sedan köpte vi lite skor till pappa Roger och jag innan vi ÄNTLIGEN fick träffa tomten. Barnen lämnade sin önskelista samt en teckning som Amelia gjort. Sedan shoppade vi lite till, träffade kompisar och efter att vi inhandlat middag på MAX begav vi oss hem. Roger och Amelia for och köpte årets julgran, lite annorlunda jämfört med ifjol, men man måste pröva lite olika..... Kvällen avslutade vi framför våran julgran med glögg, pepparkakor och lussebullar, vi pratade också om hur våran dag har varit. Barnen var rörande överens om att det hade varit en jättekul dag. Det värmer i mammas hjärta. Nu sover tomtenissarna och mina ögonlock ramlar ner hela tiden, så det är nog dax för mig också att knyta mig.

Lovisa åkte till pappa J i morse, vi försov oss så det blev med ilfart hon och Roger åkte iväg. Det blev en träff med polisen för Roger, eftersom det gick lite lite (alldelens jäkla för fort) för fort. Men som vanligt så klarade han sig.....Turknutten. Saknar redan Lovisa men hon kommer ju igen nästa helg;)

I morgon är vi lediga, vi skall shoppa lite julstjärnor, matta till vardagsrummet och sedan ville Amelia pyssla lite, så dagen är fullbokad även i morgon;).

Trevlig fortsatt kväll.