lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Snart måndag.

Kategori:

Ibland behövs inte så många ord eller tankar.  Det faller bara på plats av sig själv ibland och det känns så himla bra. 
Riktigt bra, faktiskt; ). 

En härlig höstdag

Kategori: Min familj

Idag har det mest varit en soffdag. Höften har inte varit snäll. Men jag tog mig till stan för att följa med Molly till sin första danslektion. Hon har längtat såå länge efter detta. Molly var visst ingen fotbollstjej, utan är mer dans och spex. Å självklart måste man få prova på detta. Hon var överlycklig efteråt så vi for och firade med en lunch på Utopia och så köpte Molly lite mera danskläder.
 
Amelia hade samtidigt en fotbollsmatch här i Ersmark vilket dom vann. Sedan nu ikväll hade Molly simning. Vi får se om hon orkar ha båda sina träningar samma dag. Men det är ju många timmar emellanåt så det skall nog gå bra.
 
Förkylningen har kommit hit, har varit förkyld i någon veckas tid och sedan tar det omtag innan man ens hunnit bli frisk, jobbigt läge. Huvudsaken barnen får vara friska, då är jag nöjd och glad.
 
På helgerna får jag äta lite godis och chips. Har märkt att jag får mer värk i kroppen då samt att jag inte mår bra på söndagskvällen. Så nu tänker jag sluta fuska, för det är inte värt det. Förut åt jag bara en liten zoo ask och det tänker jag fortsätta med.. Man mår såå otroligt bra utan kolhydrater i kroppen, i alla fall i min kropp. Värken blir bättre samt så är magen tyst och lugn, mår otroligt bra. Så bye bye helggodis.
T o m Molly har upptäckt vad dricka och socker gör för hennes mage så hon vill inte äta något mera godis. Toppen!!!

Lovisa

Kategori:

 
1996-09-01 föddes en liten tjej  som vägde 4790 gram, 56 cm lång tror jag att hon var. En kämpig förlossning men när hon väl var ute var allt detta glömt och jag hade en helt underbart vacker liten krabat på min mage, lyckan var total.
 Hon var redan från det att hon föddes en väldigt snäll tjej, som var nöjd med livet. Hon åt mest hela tiden och sov väldigt lite....... men efter att jag for in på lasarettet (i 1 mån) och hon fick började med flaska sov hon mest hela tiden och var nöjd. Hon hade fått för lite mat helt enkelt. Ända sedan hon var nyfödd fick hon följa med överallt och hon fullkomligen älskade det. Vi åkte ofta till Sundsvall hon och jag, där vi strosade omkring på IKEA. Förde inte mycket väsen av sig, tjatade aldrig, åt knappt något godis och sjöng, dansade och spexade mest hela uppväxten. Hon umgicks med många vänner och höll på med många olika sporter. Det vildaste hon gjorde som bebis var att äta lite blomjord, då kan ni tänka er va lugn hon var. Annat mot småsyskonen hennes...
Tonåren har varit ganska tuff men resultatet har blivit att hon idag är en väldigt empatisk, snäll, underbar, rolig och härlig människa. Vi kan prata om allt och det tycker jag är det viktigaste. Å att hon har träffat världens snällaste D gör ju inte saken sämre.
 
Lovisa, min underbara Lovisa. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Hoppas att du får en toppenhärlig dag idag. Vi fortsätter firandet på tisdagskvällen när du kommer hit med kanske en bio och lite mat bara du och jag. Tack för att vi fick fira dig i helgen med släkt och vänner.
Grattis min 18-åriga unge på din födelsedag.
Mamma älskar dig!