lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Snart kväll

Kategori:

Lite bättre mår ja men inte 100. Har fått nå skit i magen som varit i flera dagar. Jobbigt. Men i morgon blir de doktorn då vi ska åka på torsdag.  Måste få lite hjälp så vi kan åka. 
Igår var annars en väldigt bra dag, kom fram till mycket bra saker. Men tyvärr höll de inte så länge och idag blev jag utan internet. Nu kan det inte finnas så mycket mera  att förstöra för mig så på så sätt känns det bra, jag ser skymten av slutet i tunneln och det är en underbar känsla. 
 
Nä nu vankas förhoppningsvis lite sömn innan doktorsbesöket. 
God natt💞💕
 
 

Söndagskväll

Kategori:

Vilken fantastisk bra helg jag har haft. Synd bara min mage inte riktigt ha varit med mig. Håller tummarna att det inte blir någon magsjuka eller så. 
 
Lovisa har nu tagit körkort, och jag är så ofantligt stolt över henne. Hon och hennes kille är så fina och underbara. Jag bjöd dom på Vezzo efter att Lovisa jobbat klart för att fira körkortet.  Jag blev sedan kvar på stan 💕. Hade ofantligt kul och det var så länge sedan jag skrattade så här mycket. Självklart fick vi taxiskjuts av Lovisa. Riktigt kul. 
 
Idag har vi mått gott, barnen var förbi så jag fick gosa lite. Å min älskade vän Sara har varit här å pysslat lite smycken med mig.  Sedan blev de pizza, film och mys. Härliga söndag. 
 
Bara 3 dagar kvar tills barnen kommer. .. 

Berg o dalbana

Kategori:

Idag har det varit en väldigt konstig dag. Fått känna mig totalt bortglömd, efterlängtad, cool rockmorsa och världens bästa mamma.  Allt som tur e inte på samma gång eller av samma människor😐. 
 
Tankarna har snurrat rejält men en snäll vän fick mig att tänka på annat över en god middag. Än en gång måste jag säga, att jag har så bra vänner. Blir varm i 💟 at av dom.  
 
Har beställt våran resa idag. Barnen och jag toklängtar, bara 8 dagar kvar nu innan vi åker. Härligt att få åka iväg på lite roligheter, det var ett tag sedan för oss. Men innan ska barnen hinna med att åka ca 50 mil i bil på 2 dagar å 3 dagars skola, å själv ska jag få god mat på restaurang och en spadag med 💖. 
God natt 💜