lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

En härlig dag

Kategori:

 Saknar mina små kottar såå mycket. Dom har lov i veckan och är uppe i hemtrakterna,  jag hoppas att dom får göra mycket roliga saker. Vi pratar i Skype 2-3 gånger om dagen, perfekt när man saknar varandra.  Jag och min stora tjej är i stan, hon håller på med körkortet i veckan,  självklart myser vi och tar det lite lungt. Riktigt mysigt har vi. Ikväll har vi sett en kärleksfilm och gråtit. 
 
Annars har jag haft en underbar helg.  Med min mor och en hel hög med underbara människor.  Vi har skrattat, ätit, shoppat och haft det super.  Hade äran att få träffa mina bästaste vänner en snabb sväng också. Men som man säger "borta bra men hemma bäst". Å på fredag kommer mina kottar hem och då blir det vår årliga halloween fest.  En pumpa är nu köpt och i morgon kommer det flera. När jag gröper ur pumpan såssparar jag kärnorna och rostar dom i ugnen, supergott och nyttigt snacks. 
Nu blir det juice i juicemaskinen.
 
 

Tick tack, tick tack....

Kategori: Träning

Nu är det mycket på gång. I morgon väntas ett besök på Smärtkliniken och om 3 veckor väntas ett samtal från Göteborg där jag skall operera mig. Jag håller nu tummarna att jag snabbt får tiden så jag kan börja min återhämtning på jullovet. Hade som passat bra då. 
Skall bli spännande att se om dom kan hjälpa mig i morgon, det är för att jag skall få rätt medicin mot mina smärtor. Har väntat i väldigt många månader på bara detta. 
 
Att vara sjuk är inte kul. Man får vänta otroligt lång tid på doktor, remisser, nya doktorer, mediciner, intyg, sjukskrivningar, nya krämpor för att dom dröjer med rätt behandling, ja listan kan göras lång. Många tror att det är en dans på rosor att gå hemma men då har dom inte kännt detta och smärtan som jag har varje dag. 
 
Är otroligt glad över min familj, en familj som ställer upp hela tiden och hjälper mig med skjuts och städning, passning av barn och en massa massa annat. Vet inte hur jag skall kunna tacka dom för allt när jag är frisk. Fria middagar ett år frammåt? eller barnpassning. Självklart, jag ställer upp till 100%. I morgon ska i allafall lilla J och min syster skjutsa mig, ett besök på smärtkliniken och man får inte köra bil. Jag blir lite nervös men hoppas att allt skall gå bra. 
 
Ha en underbar arbetsvecka, alla ni glada.
 
 
ps, vi älskar foppa och foppaskor.....
 
 

Kusiner

Kategori:

 
Bebisen på bilden är inte kusin utan min kusins barn, nästan som deras kusin;). Han kommer ofta och hälsar på och det gör oss så glada. 
Vi har ju äran att ha våran lilla söta J, barnens kusin här i stan också. Vi kan gosa och snusa när vi vill och det är vi så glada för. Barnen fullkomligen älskar små kusinerna deras. Dom får känna sig stora och ta hand om dom. Jätteroligt.