lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Midsommarhelgen

Kategori:

Helgen har varit helt underbar. Helt underbar. Å det har varit bland min bästa midsommar.
Vi var då tillsammans med Rogers hela släkt i Melesefors vid älven. Helt superfint ställe. Där det intogs god grillad mat, snacks, Ing-Britts underbara jordgubbstårta och en massa kaffe och surrande. Barnen badade, bastade vedeldad bastu med grabbarna, men Molly tålde inte detta och sa för första gången att det gjorde ont att andas. Stackarn. Men lika glad för de var hon då kusinbarnen var där och busade med dom. Har aldrig sett dom springa så mycket.
Killarna vann i år i kubbspel och jag har ingen förklaring till detta;). Nästa år, då......
Midsommardagen klev jag och Amelia upp supertidigt och for ut och metade, vi packade varm choklad och limpmackor och hade det supermysigt. Lite napp, men jag fick upp en liten rackare.
 
Sedan har vi metat, kastat och ätit god mat och myst på. Bästaste familjen Jakobsson/Eriksson kom förbi och förgyllde våran dag och vi fikade och åt tillsammans. Saknar att vi inte kan umgås mer ofta:(. Men nu är det inte länge till nästa gång i alla fall.
 
Nu är Amelia ute på äventyr och har tjatat om detta i en veckas tid till alla som har öron. Lovisa är i Härnösand på flottan där och skall lära sig allt om havet och allt runtomkring, lite lumpenaktigt. I tre veckor skall hon vara där. Sedan kommer hon till oss för lite jobb och ledighet.
 
Längtar redan till nästa midsommar. Jag vill gärna boka in oss igen hos er Järkstigáre

Måndag

Kategori: Allmänt

Bara två veckor kvar och jag skriver så fingrarna glöder. Vi har såå mycket att göra på jobbet, men det är så kul. Jag älskar ju mitt jobb så det går med rasande fart;).
Vi har inte så mycket inplanerat i sommar då vi oftast vill ta semesterdagarna som dom kommer och det är superhärligt. Då känner man att man är ledig.
Men en vecka i Stockholm blir det. Med Gröna Lund, Naturhistoriska museet, Skansen, båttur runt drottningholm, kanske lite mer men vi får se. Sedan skall vi bara "hänga", gå på kungsträdgården och dricka lite öl;), lite shopping (säg inget till Roger).

Tapas

Kategori: Min familj

I fredags hade vi lite after work på Tapas här i Umeå. Wow säger jag, underbart god mat och servicen var helt Superbra. Det var bland det godaste jag har ätit. Jag valde 4 olika rätter och en efterrätt, men de var lite för mycket. Jag blev så mätt att jag höll på att spricka;). Vi avslutade det hela med en drink på Invito. Underbart härligt med uteserveringarna nu. Å i fredags var det feststämning i centrum innan fotbollsmatchen började. Så härligt att fnittra å ha skoj med sina arbetskamrater;). Å Tapas blir de fler gånger;).