lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Semesterfredag

Kategori:

Alla sover här hemma😴. Sara och Elliot är på besök och vi har ätit gott (tapas), druckit gott och myst. 
Vilka dagar jag har haft😉.
I onsdags var jag utbjuden på restaurangen Tapas här i stan, det blev så otroligt bra efter dom gjort om där. Vi valde skaldjurstapas vilket var otroligt gott. Jag åt tom bläckfisk, vilket jag nu vill ha hela tiden. ...
 
Sedan kom mina älskade barn.  Å vi ska nu mysa på till söndag då dom ska till sin pappa igen för dom sista veckorna på sommarlovet.  Vi ska b la på Nolia och äta lite gott......
Nä nu ska jag hoppa upp och göra lite frukost. ...

Faktiskt lite sol

Kategori:

Ja, var man är så pratas det om vädret. Själv tycker jag att det är underbart härligt, Molly får vara frisk och man kan dona på inne utan att ha dåligt samvete..... Men absolut så önskar jag att man fick ligga på stranden och sola och bada lite. Men förhoppningsvis kommer det några sådana dagar till. Men vi ser ju fram emot Spanien nu så det är väl därför det inte spelar någon roll för oss.
 
I helgen vankas det Nolia, det är det som står på schemat och minigolf och träffa lillkusinen. Så vi har det vi gör i helgen. Jag hoppas att vi kan slå ihop och gå tillsammans med kusinen på Nolia. Dom har mycket god mat där och det är väl det man ser fram emot mest.
 
Idag måste jag tyvärr in på stan igen. Glömde Clas Ohlssons då jag skall köpa krokar till Mollys stege som hon ska ha i rummet. Kom ju på att jag lovade att fixa detta tills hon kommer hem, så nu måste jag skynda mig.
 
Idag har jag varit inne nästan hela dagen, har mycket att stå i och planera. Så ni förstår ju varför jag är lite glad över vädret;). Idag är det ändå lite sol här så jag tror att jag skall ut och fixa lite med soffan.
 
Ha en fortsatt bra dag...
Otroligt snyggt sovrum.. Måste köpa mig en sådan fuskpäls till min säng också..
 

Semestermåndag

Kategori:

 
Regnet fullständigt öser ner utanför och jag kan inte sova. Kl är nu 03:10...... Idag har jag mycket småfix att uträtta. Dels måste jag hitta skor och lite kläder till mig själv. Sedan måste jag fylla på och städa mitt loppisbås på S&F. Om det är sånt här väder senare idag kommer det säkert många kunder☺. Sedan har jag ett jätteprojekt som jag ska sätta mig ner och gå igenom, ska bli väldigt spännande och intressant å se om de funkar. 
Sedan i veckan blir de middag på återöppnade Tapas med spännande sällskap😉. Tok längtar. 
 
Har nu äntligen påbörjat boken 'Jag är Malala'. Det är den som ska läsas till våran bokklubb. Den verkar faktiskt bra, jag var lite skeptisk. I september är nästa träff så jag har väldigt god tid på mig.
Nä nu ska jag försöka sova lite....