lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Morsdag

Kategori:

Vi har haft en underbar dag.  Barnen grejade i köket i morse, en fin fika bricka hade dom ordnat. Vi fikade och myste i sängen halva morgonen.  Sedan åkte vi med barnens kompisar och mamma till bildmuseet för att äta lunch och pyssla lite.  Riktigt mysigt.  Förstår inte dom som inte vill vara med sina barn,  speciellt en dag som denna. Men vi tar tillvara varenda sekund hela tiden💞.  
Sedan snabbt hem för fotbollsmatch mot Sandåkern. 3-2 blev det.  En otroligt jämn match,  barnen är otroligt duktiga.  
Nu morsdagsmiddag innan möte och sedan ska vi sova gott👍💖. 
 
Fick vara med om det pinsammaste jag har varit med om på länge idag. Ville nästan krypa ur skinnet..... så pinsamt. Men nu e de över, tack o lov..😵😨😑😄😊👎💀👯💩🐷⚽🚥📰

Lite nytt

Kategori:

Sitter och spånar på tatueringar. Denna gång blir det av sånt som jag tycker om.  Min inredning speglar mycket av de. Dödskallar, Marocko, fjärilar Och kärlek. Funderar nämligen på 2 tatueringar,  en lotusblomma som betyder pånyttfödelse,  lycka och mycket annat gott;). Sedan en blandad större som står för enbart mig och mina barn, mitt allt enl ovan.
 

En mors önskelista

Kategori: Träning

 
Rituals produkter är helt fantastiska. Jag har allt förutom dag- och nattcreme. Detta står högt på min önskelista. Luktar otroligt gott, innehåller solfaktor och är toppen för huden.

Förutom detta önskar jag mig en cykel. Ska ju cykla till och från jobbet och då behöver jag en lättcyklad citybike/hybridcykel. Tänkte nämligen börja styrketräna, men har lite på gång så detta kommer jag inte att hinna göra, då är denna träning toppen!!
 
 
 
 
 
Sedan har vi mitt porslin som jag samlar på. Ett underbart svenskt porslin med marockansk känsla. Har inte hittat porslinet här i Umeå, men i Stockholm säljer dom det på NK. Självklart kan man beställa det också. Hade Matteusporslinet förut, men jag tappade helt för detta. Är någon sugen på att köpa? Hör av er ang Matteusporslinet alltså;).
 
Önskelistan är inte bara inför morsdag. Lite tips bara. På morsdag vill jag fira med mina barn, kanske en picknick efter att vi bakat en gudomligt god tårta. Kanske lite bio, vem vet. Huvudsaken jag får vara med mina barn.