lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Onsda

Kategori: Allmänt

I gårkväll var det föräldramöte. Å jag måste säga att det var väldigt lyckat. Dom var jättepedagogiska och bra. Ser fram emot resterande månaders aktiviteter för barna.

Amelia har ju en kille nu eller rättare sagt 2. Leo och Emil. Leo och hon skall gifta sig nu och i helgen hittade hon en giftasklänning (som hon säger). Dom skall oxå skaffa lite barn så jag och R får vara barnvakt...... Ni kan förstå att jag och R är väldigt nervösa. När R frågade om han var rik, blev hon arg och sa, - pappa, han är ju bara ett barn!! Hur sött är inte det?

Kvällen hemma hos oss blir väldigt lugn. Jag skall försöka ta mig en långpromenad. Men annars blir det lungt.

Sommarbild

Kategori:Molly och Amelia har en gunga här på gården och jag kan lova att det har gungats här i sommar. Oj vad denna sommar har gått fort när man tittar på bilderna, det känns som igår.

Höst i stan

Kategori: Allmänt

Idag är vädret helt underbart här i stan. Jag och Molly är hemma idag eftersom hon fick ett astmaanfall i natt. Hon hostar och hostar tills hon kräks, sedan kommer jättehög feber. Men den hade gått över i morse. Men vi vill som att dom skall få en fridag efter sådanahära anfall. Just nu sover hjärtat lunch.

Själv skall jag fortsätta med att tvätta fönsterna på huset. Efter räkningarna vill säga. Ikväll skall jag på första föräldramötet på dagis. Syster min skall vara barnvakt och lägga småttingarna. På torsdag skall hon oxå vara barnvakt för då skall nämligen jag o R ut på mys. Vi skall gå på bio. Härligt. Dagarna rinner som bara på här i vårat liv. Man hinner knappt ses känns det ibland. Så det är ootroligt uppskattat när vi har syster min här som ställer upp för oss nu så vi kan göra såna hära utflykter på tu man hand.

Idag har jag hunnit ringa min underbara vän från Dorro. Det är så ledsamt att man träffas så himla sällan nu. Men vi tar som igen allt när vi väl träffas. Nä nu kallar räkningarna....