lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Månda

Kategori: Allmänt

I dag har våran pappa R fått sovmorgon. Det är han verkligen värd. Han brukar annars alltid ta tjejerna på mornarna så att jag får vila när han är hemma, min goding. Så nu ligger han och sover igen behövlig sömn.
I natt drömde Molly, hon ropade mamma klart och tydligt, det lät så gulligt. Barnen har varit förkylda sen vi kom hit till Svanabyn, men nu tror jag att det håller på att vända för Molly var riktigt pigg på morgonen.

Planerna för dagen är shopping med Amelia och svärmor. Sedan ikväll ska jag och R bjuda dom på våran hemlagade mat. Det blir kyckling-gryta med citron och Basilika, som efterrätt blir det en smarrig blåbärspaj med marsansås till. Mums. Annars har vi ju lov så det är inga stora planer planerade. I morgon skall vi flytta hem till mamma och hennes karl, så då får svärmor och svärfar tillbaka sin säng och får vila ut, hi hi. Vi har haft det underbart skönt här.