lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Sealoe

Kategori:

 
 
 
 
Jag älskar Sealoe s prints. Dessa är nu på väg hem till oss. Har några gobitar sedan tidigare så dessa kommer att passa bra i vårat vardagsrum. Längtar tills dom kommer.
 
Äntligen är fredagen här och då kommer mina tjejer. Vi ska på kalas i Umeå i morgon då vi även skall passa på att köpa lite småfix på IKEA samt annat pyssel. Sedan ska vi försöka plocka lite bär, självklart ska vi försöka hinna med ett besök på simhallen, som barnen älskar. Det är otroligt härligt att vardagen är tillbaka, jag älskar rutiner;).
 
I morse när jag vaknade hade hjärtat gjort upp eld i kaminen till mig, så nu sitter jag här och myser samtidigt som jag fikar (C9). Vi är nu inne på 4:e dagen och det känns jättebra, lite för pigg då jag knappt kunde sova i natt;).
 
 

Skolstart

Kategori:

Äntligen har skolan börjat och barnen är överlyckliga över deras nya klasser. Pappa va med Molly och jag följde med Amelia till deras nya klasser. När dagen var slut sa hon att hon ville gå till skolan själv idag🤗😊👏🦄. 
 
I helgen var vi och badade på badhuset, fantastiskt fint och mysigt badhus. Köpte ett familjekort för runt 1000 kr, ett helt år!!!!!! Helt otroligt billigt. Bara ett träningskort i stan för 1 pers kostade runt 6000 kr...... Man får så otroligt mycket mer här och barnen kan själva åka och bada eller gå och fika osv. Vi trivs så ruskigt bra, synd att jag inte hinner så mycket mera än att måla och fixa just nu. Men snart.... övervåningen är nu klar så det ska bli så kul att få byta ut penseln mot tapetsering😉, självklart målning oxå. Köket, matsalen, kontoret och pysselrummet kommer att få tapeter. 
 
Vardagsrummet före och efter. Har inte hunnit att sy gardiner dit ännu eller pyntat med tavlor osv, de blir nog ikväll 🤗. 
 
 
 
 
Idag började jag och ❤at med C9. Nu ska kroppen få må bra och då kör vi igång med en sådan kur, perfekt för att rensa ut all skit i kroppen och börja med nyttigheterna🍇🍒🍍
 

Inte en vanlig fredag

Kategori:

 
Tiden går alldeles för fort nu. Jag hoppas att den stannar upp lite så man får tid till allt man vill hinna med. 
Igår hade jag min sista dag i Umeå, känns otroligt konstigt men härligt.  Kommer att sakna alla fina människor och alla barnen 🤗.  
 
Men nu kommer jag att ha tid till allt jag vill pyssla med. Det är något som jag ser fram emot 🐒.  Men först måste vi få ordning här och barnen ska få komma igång i skolan som börjar snart.  
 
Semester har vi hunnit ha, vi åkte med alla barnen till Vasa där vi åkte på Power Park. Heelt underbart roligt och vi alla hade det så bra. Sedan shoppade vi och åt gott mest hela tiden.  Väl i Sverige avslutade vi med storshopping på IKEA ❤