lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Små kottarna

Kategori: Min familjBild: Moster Therez

Min syster tar helt underbara kort. Denna bild är helt otroligt fin. Jag blir så varm om hjärtat. Tack syster, för att du finns och att du alltid ställer upp för oss och alltid hjälper oss när vi behöver det. Å tack för detta otroligt fina kort. Vi älskar dig moss!

Vintern rasat ut.....

Kategori: Allmänt

Idag har mamma och jag namnsdag! Grattis mamma.
Vaknade med migrän, inte kul alls. Men nu börjar det ordna upp sig. Skall snart iväg och jobba lite. I kväll skall vi premiärgrilla, om det inte spöregnar förstås. Längtar. Vi har köpt nya utemöbler som vi fullkomligen älskar. Äntligen har vi hittat dom som vi båda vill ha, det har varit svårt....Men vi lär inte få inviga dom ikväll då det ligger snö på marken här:(.

I natt har jag drömt och funderat på att göra egna betongplattor. Som jag har grubblat. Jag har ju alltid ett block vid sängen, för jag får ofta ideér när jag skall sova. Får se om det går att fullfölja, måste hitta någon bra mall. Men det skulle vara underbart kul.

Mamma har planerat att komma nästa helg, längtar. Hon skall hjälpa mig göra färdigt här inne. Just nu ser övervåningen ut som en byggarbetsplats. Sådant klarar jag inte av, jag vill ha ALLT färdigt på en gång. Jag är såå tacksam att ha min mamma. När mamma kommer bunkrar hon upp ALLT här hemma. Att mammor är så. Jag hoppas kunna göra så till mina tjejer oxå.
Jag sa till mamma att vi måste ta en shoppingdag oxå, men hon var totalt emot detta, -Nu skall vi hinna ALLT sa hon. Men hon fullkomligen älskar Åhlens, Hermanssons osv. Å jag skall överraska henne med en tur till dessa affärer.

Lunchdax

Kategori: Allmänt

Nu börjar min lunch. Det blir gröt med kanel i, mumsigt.
Lämningen på dagis gick bra idag. Amelia har haft det lite svårt att lämna mamma, men som sagt idag gick det fin fint. Hoppas det vänder nu;).

 

 

Jag håller på att kolla in lite lekstugor, vi har ju snart en liten en som fyller år i juni. Tänkte då överraska Amelia och hennes syster med en sådan. Muminhuset hade ju varit underbart att få ha på tomten då vi har ett exakt likadant hus. Men vi får se, kanske det blir en helt vanlig en. Skall bli så kul för tjejerna. Gissa som dom kommer att leka i detta.

På dagis säger dom att dom aldrig har sett två syskon som tyr sig till varann som dessa två. Varje gång dom ser varandra i korridoren kramar dom om varandra. Känns så bra som mamma att höra sådant. Jag och min bror, vi slogs ungefär alla dagar på året, ha ha. Kanske kommer det senare i ålder. Hm
Nä nu vankas det gröt. Trevlig lunch.