lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Happy halloween

Kategori:

 
 
 
Vi har haft en supermysig kväll. Halva nöjet är ju att pynta hemmet. Första gången någonsin var det otroligt svårt att få tag på pumpor🎃. Men även det är superkul då det blir fler och fler som pyntar för halloween.  
 
Men vi var alla super trött och somnade ganska tidigt.  I morgon blir det till att städa och shoppa lite.  Veckan som kommer har väldigt mycket roligheter inplanerat.  Dels ska jag till världens bästa frisör, sedan kommer tidningen hit för att göra ett reportage om mig och mitt hus😀 å så fyller jag år, kan inte bli en bättre vecka❤. Så jag ska försöka baka lite i morgon. Amelia ska fixa tårtan och Molly maränger.  
 
Hoppas halloween för i år varit amazing💋.

Helgen snart över

Kategori:

Fick liiite sovmorgon.  Skönt att ändå kliva upp tidigt på helgen oxå. Man får som ut mer av dagen.  
Lördagskvällen blev bättre än planerat. Synd att tiden går så fort 😉.  
Idag har jag varit på Estelles 2 års dag. Så trevligt att få träffa alla härliga vänner.Juni o syrran var oxå där så jag fick mysa med min goda gumma.💖 
 
Sedan i em fick jag veta att jag ska få följa med på Iron Maiden i Göteborg och ingen är lyckligare än jag...... Herregud, kan de bli bättre?  
 
 
På väg hem från Teg möttes jag av denna underbara regnbåge.  
 

Novemberlov

Kategori:

Nu har mina älskade barn åkt buss till sin pappa för novemberlov. Bussresan gick bra, tack och lov för mobiltelefoner, det gör det hela mycket enklare.  Dom kommer hem på fredag för en riktig halloween helg. Vi går ju lite all in på detta tema, kan man säga. Så planerna har varit igång ett bra tag. I år ska vi bara vara familjen, ja tyvärr inte bror då han är på Gran Canaria den rackaren.  
 
Vi har underbart väder här i stan idag. Ska ut å handla lite, sedan städa innan både Lovisa och mitt främmande kommer😉. På måndag har jag ett otroligt roligt och spännande möte att se fram emot,  så håll alla era tummar för mig👍. Annars är det jobb och träning som gäller hela veckan.
Ha en fantastisk helg 💕😘