lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Smurfigt

Kategori:

I söndags hade Molly sitt efterlängtade kalas. Det kom 11 glada barn. En del utklädda till smurfarna. Tjejerna hade fått nya klänningar som var blåa och blåa strumpbyxor.
Vi hade smyckat lokalen i blått, diskokulor och ballonger överallt. Allt gick i temat blått. Tårtan gjorde jag blå med en vit smurfmössa på. Så blev inbjudningskorten också.

I godispåsarna hade jag inget plockgodis. Hade klubba, tablettask samt andra godisar i papper. Köpte även varsin tandborste, så jag hade lite dåligt samvete att vi hade kalaset på en söndag, ingen godisdag. Mammorna blev glada och då blev även jag nöjd.
Barnen var helt överlyckliga över kalaset, det är det ända som pratas om nu på dagis. Så det känns som om kalaset verkligen blev bra. Så glad att kunna göra barnen glada. Roger tog hand om alla lekar och det uppskattades också. Nu vankas snart Amelias 6-års dag och hon har redan bestämt att hon oxå vill ha smurftema. Å ingen är lyckligare än jag, då det var superkul att fixa.

Vi hade sådan tur att på lördagen kom mina underbara vänner från Holmsund med middag till oss. Bjöd oss här hemma. Underbart god gryta och allt a´la LCHF. Vi var så mätta och glada över dessa vänner. Tack underbara ni. Love you.