lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Mysmåndag

Kategori:

Måndagen är nu åter här och vi kan lägga ännu en helg till handlingarna.  Vi har haft en fantastisk helg.  Amelia har hunnit med både tjejmiddag, skoldans och kalas hos en kompis.  Molly och jag har passat på att ha lite kvalitetsmys med fika å lite shopping.  Sedan sov tjejerna hos moster och co. Där hade dom earth hour med ljus och spel. Mamman fick vara på 80 - tals fest med underbara människor.  Man blir så glad i själen av såna här personer. Det var sång, dans och lite lekar. Vi hade lite tjejmiddag här innan och "fixade" till oss samtidigt.  Söndagen hade vi Me and I party,  vi blev en hel hög med vänner och det var såå mycket fina kläder, vi fikade och surrade,  och en del vann fina goodiebags; ). 
 
Molly har varit lite trött och hängig till och från,  har börjat hosta på nätterna och det är typiskt astman.  Idag får hon vara hemma och vila så hon får fylla på med bus och ork;). 
 
Nu när långledigheten är på g, vad händer? , jo Mamman håller på att bli sjuk. Öroninflammation! !!!! Jag ska grunda med grönkål och andra nyttigheter idag.