lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Mysmåndag

Kategori:

Måndagen är nu åter här och vi kan lägga ännu en helg till handlingarna.  Vi har haft en fantastisk helg.  Amelia har hunnit med både tjejmiddag, skoldans och kalas hos en kompis.  Molly och jag har passat på att ha lite kvalitetsmys med fika å lite shopping.  Sedan sov tjejerna hos moster och co. Där hade dom earth hour med ljus och spel. Mamman fick vara på 80 - tals fest med underbara människor.  Man blir så glad i själen av såna här personer. Det var sång, dans och lite lekar. Vi hade lite tjejmiddag här innan och "fixade" till oss samtidigt.  Söndagen hade vi Me and I party,  vi blev en hel hög med vänner och det var såå mycket fina kläder, vi fikade och surrade,  och en del vann fina goodiebags; ). 
 
Molly har varit lite trött och hängig till och från,  har börjat hosta på nätterna och det är typiskt astman.  Idag får hon vara hemma och vila så hon får fylla på med bus och ork;). 
 
Nu när långledigheten är på g, vad händer? , jo Mamman håller på att bli sjuk. Öroninflammation! !!!! Jag ska grunda med grönkål och andra nyttigheter idag. 
 

Fantastisk dag till handlingarna

Kategori:

Vilken dag! Kan man bli gladare å lyckligare?  Japp de kan man. Helt otroligt.  Lunchade med en underbar vän idag från Stockholm.  Vi hade mycket att prata om och nackdelen var att tiden gick för fort.  Sedan efter middagen åkte jag och barnen buss ner till stan för att besöka den nyöppnade gallerian.  Helt fantastiskt fint och vilka underbara affärer som flyttat hit b la Rut circle, jucie bar, espresso house,  h&m home,  å många fler. Barnen köpte en klänning och en jumpsuit, jag köpte en lång tunn kofta. Alla nöjda och glada. Vi avslutade med en storfika på espresso house.  Vi var trötta och nöjda när vi väl kom hem. 
 
Sedan fick jag meddelande av syster att barnen ska få sova där på lördag,  gissa om dom kommer att bli glada.  Dom har längtat så och nu ska dom få sova där båda två. Då mamma ska på världens bästa 80 - tals fest passar det ju hur bra som helst. 
 
Vi har såå mycket att se fram emot i helgen,  Amelia har klassfest i morgon och kalas på lördag.  Sedan har vi Me and I party på söndag.  Å självklart sova över hos moster och co, å mamma på party. Blir en madonna inspirerad kostym, tror jag.  Vi ska laga mat här hemma och sjunga upp oss innan. 
Är så tacksam som har min syster å min bror här och som hjälper mig med allt.  Även mina vänner som oxå dom ställer upp i vått och torrt.  TACK.. å god natt (kommer sova extra gott i natt). 

Cykla

Kategori:

Idag cyklade barnen för första gången i år till skolan. Men vilket jippo det var innan dom tog sig iväg. Mollys cykel hade frysit fast,  så hon tog Amelias gamla.  Punka! Prövade att pumpa lite och insåg att dom var försenade till skolan. Men dom tog sig iväg. Härligt.  Va med om ngt märkligt på skolan, sur människa. Tur det finns få av dom. Lägger inte större fokus på sådana längre, tar mig tid för dom glada och trevliga människor som finns runt omkring mig♡. 
 
Jobb och skola gick bra. Väl hemma igen så letade och tvättade jag upp vår o sommar jackor o dyl, å städade. Amelia och hennes kompis Elin fixade våfflor och vi bjöd hit Vickan å alla barnen. Jag hade plockat ihop en hel bunt med för små kläder som dom fick med sig hem efter fikat.  Min fina vän. Guld värd. 
Nu försöka sova lite, god natt♡♡