lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Ute i god tid....

Kategori: AllmäntHär hemma håller det just nu på att skriva önskelistor till jul. Det är inte så länge kvar nu... Längtar!

Månda

Kategori: Allmänt


I morse var det första morgonen jag fick skrapa vindrutan på bilen. Å varje år så förstår man inte varför man har köpt in många isskrapor. Man har aldrig någon isskrapa i bilen när man behöver det. Ofta tar man CD-skivor eller annat. I morse blev det en 4 cm lång pinne som man fäster parkeringskvitton på, ha ha. Nä nu måste jag hitta några bra skrapor att köpa och lägga typ 2-3 st i varje bil.

I natt blev det Amelias tur att bli sjuk, lilla stackarn. Så både Molly och Amelia blev hemma i dag. Pappa R blev hemma med dom. Molly är piggare nu, hostar mindre och har ingen feber. Så i morgon blir det bara Amelia hemma och Molly får gå på dagis och pappa jobba.

Jag blir GALEN på allt med försäkringskassan. När man har två barn med astma å man är hemma någon gång nästan varje vecka. Blir man tillslut galen på alla papper och dyl som kommer därifrån. Du har anmält dessa dagar men det saknar ett papper på det. Osv osv. Varje månad sliter jag mitt hår av kaoset på dessa papper. Nä, jag längtar tills hallen blir färdig så jag kan göra någon typ av veckoalmenacka el något. Men så detta blir bra.

Skulle behövt ta mig på IKEA. Vad säger du syster, har du lust att följa med på lördag?

Mina alldelens egna äpplen

Kategori: Mat och recept

Jag har världens minsta äppelträd och det kan alla som varit här hålla med mig. Men jag får så grymt mycket äpplen. I år gjorde jag min egna äppelsaft, som blev supergod. Jag blev såå stolt. Synd bara att den snart är slut. Men det är så kul att ha egna äpplen, det är något jag har längtat efter.