lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Lite julbilder

Kategori:Från Julen i Svanabyn.

Tre dagar kvar....

Kategori: Min familj

Idag var både jag och Amelia febriga, ont i bihålorna och allmänt krasslig. Vi sov nästan fram till kl 12, då det var dags för lunch. Sedan har vi pysslat, fixat med papper och gjort alla räkningarna.Men nu känns det mycket bättre. Behövde bara sova och ta det lungt en halv dag.
Molly har varit på dagis hela dagen. Pappa Roger hämtade hem henne. Nu är det totalt kaos på mitt kontor då jag håller på att rensa ur 2010 från alla pärmar, måste ju göra plats för 2011. Så nu ligger det olika högar överallt här inne. Sedan måste jag sy fast gummiband på Mollys skoteroverall, så att inte benen åker upp och snön in i skorna. Tjejerna våra har vuxit så in i bombens så jag måste iväg och köpa nya vinterskor till Molly. Ska köpa en skoteroverall till Amelia.

Jobb jobb och jobb.

Kategori: Allmänt

I morgon vankas det jobb. Barnen skall på dagis. Men jobbar nog inte full dag då det är mycket som skall hinnas med. Har en del shopping på G, ju. 
Till nyår får vi finaste besöket, är så glad. Det är min mamma, hennes karl, syster yster och hennes karl, samt våran Lovisa. Vi längtar och längtar. Det skall bli så kul att äntligen få skämma bort dom. Håller på att komponera ihop middagsmenyn, kommer att bli så bra. Det kommer att ätas en hel del kan jag lova.

Nä nu har jag mycket att stå i, när barnen sover. Det verkar aldrig som det tar slut här hemma med tvätt och kartonger.