lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Härliga torsdag

Kategori:

 
 

Här kommer bilder, Amelia som blev myggbiten i Vilhelmina på midsommar, hon tål dom inte så bra:(. Sedan jag i op-kläder, mitt jobb är så spännande.
 
Igår hade vi underbart väder, det var ca 23 grader igår när jag hämtade hem Lovisa från tågstationen vid 22.30-tiden, det är så härligt med sommar och sol. Storstumpan min har börjat sommarjobba och jag är så stolt så jag nästan spricker. När man tjänar pengar kan man göra mycket kul och hon och hennes kille håller redan nu på att planera in resa o dyl. Så spännande.
 
Snart bär det av till Stockholm för mig och storstumpan, vi skall nämligen iväg och se vårat favoritband Iron Maiden. En helt underbar känsla, jag har tyckt om Iron Maiden väldigt väldigt länge, växt upp med denna grupp. Sedan får jag en dotter som delar mammas musiksmak och nu skall vi iväg tillsammans och se dom. Så kul.
Å inte nog med detta, på tisdag skall jag tatuera mig. Det blir en refräng i en Iron Maiden låt "Fear of the dark". Har länge letat och tittat efter en text som passar mig men som jag också tycker om, och tada! Lyckan är gjord. Ska bli så spännande.
 
Vi håller även mitt i allt kaos på att planera inför semestern. Husvagnen som jag hade tänkt att fråga om vi fick låna blev såld, så nu har vi ingen husvagn. Vi var sugen att följa med våra vänner på en långtripp med husvagn men vi måste spåna på hur vi skall göra.
 
Annars har vi inte så mycket planerat. Vi skall väl undersöka Umeå i sommar, alla utflyktsutmål osv.