lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Guldbyxorna

Kategori:

Jag och Molly har just sett Pojken med guldbyxorna,  den var bra och spännande.  Vi har lite mys ikväll,  igen. Men det är vi värda. Vi cyklade nämligen till coop, jag och Molly.  Hon var så otroligt duktig. Sedan var vi och spelade minigolf på Hedlunda med våra vänner. Molly var otroligt duktig,  å hon tyckte om det så mycket så vi åker nog diti morgon igen. Amelia blev lite avundsjuk, men lovade att vi ska åka dit när hon kommer hem. 
 
Vi är några tjejer och barn som troligtvis kommer att åka till Finland till veckan,  båt tor och inträde på Wasalandia 285 kr/pers, fantastiskt billigt och man kommer hem samma dag.  Kan inte bli bättre; ). 
 
Idag har jag klippt gräsmattan, vattnat allt och trimmat så nu är tomten i toppskick.  I morgon blir det picknick i stan, bibblan,  glassbonden och cykling.  Härliga sommar. 

Härliga helg

Kategori:

Vilken underbar helg jag har haft. Leendet sitter ännu i😉. I fredags följde jag med bror och Anneli till Bishops, träffade på J där och sedan drog vi till Olerys.  Annelie och bror avvek vid 01 tiden. J skulle visa mig runt då han plötsligt startade larmet på Utopia,  ha ha har nog aldrig skrattat så mycket.  Efter en väldigt lång stund kom en vakt och släppte ut oss från hissen. Vi gick och åt en kebab och vid 3 - tiden åkte jag hem. 
 
Lördagen åt jag lunch med syster o co samt deras vänner på utopia,  ha ha. Shoppade lite och for hem och hade en riktigt myskväll. 
 
Söndagen ägnade jag till att måla, dels altan golvet och räcket. Jisses vad kroppen är slut nu, undrar om jag kommer ur sängen. 
 
Amelia blev kvar hos farmor,  kommer hem på onsdag.  Så jag och Molly ska göra massvis med roligheter.  Hon är ännu väldigt ledsen över hunden, å vi har pratat och tänt ljus, så nu mår hon mycket bättre.  

Snart en vecka

Kategori:

Mulet väder idag också.  Men vad gör väl det när man har semester😆.  Amelia har sovit hos moster inatt så jag och Molly har haft mys här hemma. 
Mollys absoluta favorit hund är nu i himmelriket,  hon har varit så ledsen. Vi åkte och köpte blommor, tände ett ljus och pratade och tänkte på hunden. Molly har ett så stort hjärta💜. Amelia tog det lite bättre då hon är äldre och visste vad som skulle ske. Tur var också att hon var hos moz så hon också fick dela sina sorger. 
 
Idag ska vi shoppa avgasrör/ljuddämpare förhoppningsvis.  Säger de igen "jäkla bil". Även en grill och färg ska inhandlas.  Barnen skall fira deras farfar i helgen så jag ska passa på att fixa här hemma. Börja planera för staket också.  
Självklart ska jag försöka hinna med wheels.