lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Full rulle

Kategori:

Här är det full rulle. Det nya jobbet är helt underbart. Trivs så bra, har alltid ett leende på läpparna nu för tiden...... Saknar mina gamla arbetskamrater, då vi alltid var så nära varandra, så känns det som om jag har tappat mina familjemedlemar. Men som tur är har vi och kommer att träffas ändå. Vänner för livet.
Men med nytt jobb blir det nya rutiner.
Å än har vi inte riktigt kommit in i dessa. Men är på god väg.
 
I helgen har det varit Ersmarksdagen, då hade även Amelia sin första fotbollsmatch. Dom vann med 4-2 och Amelia drämde till med ett mål. Mamma kunde inte vara stoltare:). Sedan har vi äran att ha mor och R på besök då dom har varit på ett bröllop. Medans dom var på bröllop passade vi på att ha middag här hemma med vänner, vi åt kräfter, mums. Supertrevligt. Vi fick snabbt träffa barnens kusin och det var kul, då det blir så sällan. Självklart träffade vi Malin och Benjamin också som var barnvakt till lillkusinen. Trevligt trevligt. Men jag hoppas verkligen att dom kommer en annan helg så vi får mysa lite med också.
 
 
 

Första september

Kategori:

Härliga dag. För 17 år sedan föddes min första älskade unge. Lovisa.
Helt otroligt vad fort tiden har gått. Nästa år blir det körkort och då är hon vuxen! På mitt nya jobb höll dom på att svimma när dom såg Lovisa, dom tyckte hon var en kopia av mig, ha ha.
Då hon är hos sin pappa i helgen så kommer vi att fira henne stort nästa helg istället. Blir nog att baka hennes favorittårta, clowntårta tror jag att den heter.
Grattis min älskade stora tjej på din födelsedag. Puss