lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Fredag

Kategori:

Härliga fredag. Vaknade som vanligt att grannhundens jä...la hund stod ute och ylade. Hm. Men trots detta luktar det höst ute och det är så otroligt härligt.
 
Igår blev jag medbjuden av mina nya arbetskamrater till Droskan på räkfrossa. Supermysigt och roligt att få träffas så här innan man skall börja jobba tillsammans. Allihopa verkar vara hur underbara som helst och det känns att jag kommer att trivas där. Ska bli så roligt.
 
Veckan som kommer, kommer att bli helproppad. Roligt men lite jobbig;). Det är träningar, kalas, fotbollsmatch, middag med vänner, nytt jobb, heltidsjobb, Me and i-träff med mycket gofika, träning osv osv. Ha ha.
 
Och ovanpå detta skulle jag behövt hinna på IKEA, hur gör man då? Får se om man kan skicka efter allt, men är så sugen att shoppa på plats.

Jobb

Kategori:

Oj vad sommaren har gått fort. I morse frös barnen när dom cyklade på dagis och skola, så jag måste iväg och handla årets första fingervantar (köper ca 4-5 st par varje år). Men vi alla ser fram emot hösten då man kan gå på långpromenader i skogen och ha picknick.
 
Förra veckan var verkligen toppen. Fick mig ett nytt jobb. Ett jobb som jag ser fram emot jättemycket. Ska bli så spännande. Jag börjar på måndag och det känns så bra. Det tråkiga är att jag kommer att sakna mina "syrror" på mitt gamla jobb. Dom känns verkligen som min alldelens egna familj, vi känner varandra innan och utan. Så blir det när man jobbar på ett litet ställe. Men nu börjar en ny tid i mitt liv och jag kommer att börja jobba 100%, bara det har jag längtat efter länge.
 
Det känns nu att dagis och skola dragit i gång, med skolan börjar alla aktiviteter. Amelia har fotboll och ridning medans Molly har gympa. Detta räcker mer än nog, dom måste få vila också emellan och vara med sina kompisar. Även födelsedagskalasen har kommit igång, det är det bästa kottarna mina vet. I helgen vankas det ett 7-års kalas för Amelia och ett 40-års kalas för mig. Så syster yster min och hennes J kommer att vara barnvakt medans jag är på kalas. Är så glad att jag har min syster här, för hon/dom hjälper oss ofta med barnen.
 
En nyhet som jag skall prova på är yoga, har aldrig tyckt om det, men det kanske hör till åldern........ Kan kanske avsluta med styrketräning. Gu om Maria på g:a jobbet hörde detta.... ha ha.

Ingen vanlig söndag

Kategori:

Puh säger jag bara. Idag har  vi haft en helproppad dag. Först fick vi säga adjö till underbara Carro och Patrik som har varit hos oss i helgen, sedan åkte vi på dop uppe i tjottahejti och döpte barnens kusin Felicia. Dopet gick jättefort så vi avslutade med att gå på 3D-bio Monsters University, som fick godkänt av oss alla. Superkul söndag. Barnen är nu ute och leker med kompisar. Vi har en vecka till av semestern och då blir det pyssel och fixning här hemma.
 
Planerar även min kommande 40-års fest. Då jag älskar teman osv tänker jag slå på stort nu när det är min alldelens egna fest. Oftast blir det andras fester som man planerar. Är inte 100 på temat men på god väg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Härliga söndag, härliga semester..