lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Onsdag hos mig!

Kategori: Allmänt

Idag är det sista dagen denna vecka jag arbetar. Det är så fullt upp i våra liv just nu. Jag och min Karl hinner inte ens träffas knappt. I helgen är det midsommar och jag har inte tid att åka bort, eftersom jag är ledig tors till sönda skulle jag vilja göra färdigt övervåningen. Men men. De blir Svanabyn för våran del. Det hör till våra traditioner. Hoppas man slipper all mygg, hi hi.
Ja, datorerna hemma har vi inte hunnit lämna in. Så dom står där svarta och tysta hemma på skrivbordet. Skall knäppa kort och ta me till svärmor så jag kan lägga ut lite bilder nu, så ni får se.

Igår hade vi avslutning för våra dagmammor. Jag handlade SNÖ-armand till dom och så fick dom varsin orkidée. Det är 3 dagmammor och 2 st går i pension nu i sommar. Dom andra mammorna hade lagat tacos som vi alla åt ilag. Det var riktigt mysigt. Barnen lekte och var så trött när vi åkte hem vid 19-tiden.

Molly har börjat få sina barn-mardrömmar. Hon vaknar vid 2-4 på morgonen och är så ledsen. Sedan kan hon ibland inte sova, som i morse!!!! Kl 4 blev det välling för henne, sedan satt hon i sängen och sjöng och donade tills vi klev upp. Så man är lite trött.

Längtar tills vi är helt klara med hela huset. Så vi kan ta det lite lungt. Men snart har R semester så då hinner jag pyssla en hel del.

Idag åker Lovisa till sin pappa för att fira midsommar. Hon kommer tillbaka nästa onsdag, då skall en kompis följa med en stund. Hon skall då få klippa sig, håret är så långt nu på henne. Å så skall vi fixa hennes rum, hon skall få upp en vägg så hon får ett mera avskilt rum.

Hoppas ni alla får en jättetrevlig midsommar.

Kram från Vera.

Fredag, innan helg!

Kategori: Allmänt

Ja, här blir det inga bilder än. Min bärbara dator har gett upp, och min stationära vill inte sammarbeta med mig. ÅÅÅ vad jag blir arg. Annars är hela nedervåningen färdig. Molly rum är färdig målat och i Amelias rum har jag bara det kuliga kvar. Mamma åkte hem i morse. Åkte buss från lasarettet. Saknar henne redan. Hon är en JÄTTE-klippa som alltid ställer upp för mig/oss.
Annars blir det nog ganska lungt i helgen. Skall handla lite SNÖ-smycken till presenter och så skall min stora Lovisa komma ikväll. Så vi kommer nog att hyra några filmer. Även tapeter skall köpas till hennes rum. Kanske vi sätter upp dessa i helgen. Får se.

Nä nu skall jag jobba vidare och sedan skall jag hem och slåss med min dator. Håll tummarna så kommer det lite bilder.

Ha en underbar helg och em.

Lite uppdatering

Kategori: Allmänt

Det är lite full rulle här nu. Amelia har fyllt 3 år den 6/6 och min mamma är här och hjälper till med tapetsering och målning. Det är fullt upp HELA tiden. Vi hinner knappt träffas jag och min karl, hur mycket som helst. Jag återkommer med bilder på både födelsedag och innebilder, lite före och efter.

Annars är jag nu tillbaka på jobbet och jobbar för fulla muggar. Har varit sjuk i några dagar, vilket inte var roligt. Det var nog matförgiftning. Ursch fy och blä. Men nu är jag tillbaka pigg och rast, hi hi. Inte riktigt men på god väg.

Ikväll blir det barnens rum som får sig en make over. Mamma min är nog redan där och målar grundfärgen nu. Åh, skall bli så roligt och skönt att få det så som vi vill ha det. Härligt. I Amelias rum skall jag göra en rolig och kul sak på väggen. Skall bli spännande att se hur det går! Men det blir nog ränder på tvären i rosa, vitt och (gult) kanske mörkrosa istället för gult, har inte riktigt bestämt mig än. Men temat blir nog Hello Kitty. Kan även där bli lite ändring, men planerna är så nu, i alla fall. Längtar tills jag får visa upp det hela. ;)

Hoppas ni alla får en bra dag. Nu skall Vera jobba vidare. Vi hörs.