lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Dagen före midsommar

Kategori:

Amelia har sista fotbollsskolan idag. Hon är taggad för dom skall ha vattenkrig idag. Så vi håller tummarna att det inte regnar på dom hela tiden.
Annars har jag en ny dator nu och jag har inte riktigt kommit överens med den, men den verkar väldans bra. Äntligen, den förra gick inte att skriva med då en del bokstäver inte tog. Det går ju inte att ha det så. På denna har jag även siffrorna på sidan också. Perfekt.
 
Annars går LCHF super, mår som en kung och kilona bara försvinner som dom ska. Värken har inte ännu visat sig försvinna men jag håller tummarna att det är en glad bonus.
 
Sitter och planerar vad vi ska göra i sommar. Det är svårt för det finns så otroligt mycket man vill göra. Men vi får se hur det blir och hur mycket jag orkar. Det bästa hade varit en utlandsresa. Tänk så härligt för en värkande kropp. Men jag måste nog vinna på trissen först. Ha ha.
 
Ha en bra dag.

Ortopedläkare

Kategori:

Nu har jag sänt iväg ett mail till min läkare på ortopedmottagningen. För nu är jag så sjukt less på deras hantering. Deras arbetssätt är så otroligt fel och dom har totalt kaos där. När jag opererade mig i Göteborg så var dom så otroligt strukturerade, trevliga och skötte allt exemplariskt. När jag skulle ut från sjukhuset så hade jag med mig allt jag behövde, sjukskrivning, mediciner osv. Här i Umeå får du slåss om totalt allt.
Det som gör mig argast är att jag har ju fått tillbaka exakt samma, men dom skall dra ut på det till sista minuten. Bara första röntgen fick jag vänta på i 6 månader och nu kläcker han ut sig att han vill göra en ny röntgen, men han pratade ju om denna första gången så jag trodde att det var denna jag skulle få göra då mitt problem inte syns på vanlig röntgen. Bara genom kontraströntgen. Hans uttryck är att -vi har tung belastning här. Så troligtvis får jag vänta i 6 månader till på bara en röntgen..
 
Jag hade inte klagat om jag bara hade velat ligga inne på soffan, men nu är det så att jag vill på mitt jobb, jag älskar mitt jobb och vill bara ut och jobba. Jag vill ha mitt liv tillbaka och det är NU. 
 
Förra veckan skulle dom sätta upp mina bilder på skyltrond, då flera läkare går igenom mina bilder. Men tror ni att dom har meddelat något. Nej! Man måste tjata och tjata. Jag måste nog kolla upp något så jag kan gå högre upp i kedjan.  

Snart måndag

Kategori:

Så var även denna helg gjord. Tiden bara rinner iväg. Amelia har haft fotbollsmatch idag, hennes lag vann med 11-4. Gissa om tjejerna var glada. Dom har blivit så otroligt duktiga.  
 
 
Har ju gått på LCHF igen och peppar peppar så känns denna gång super. Jag äter nästan inga mejeriprodukter och jag känner att magen mår mycket bättre än förra gången.  Jag äter även mycket kokosfett och kokosmjölk. Tomater och morötter går även ner. Tjuvvägde mig ikväll för att se så det går åt rätt håll å gissa....... på 5 dagar -3kg. Nu gör jag inte detta enbart för vikten utan all min värk oxå. Jag hoppas verkligen att den blir bättre för ibland är det outhärdligt.  Nu idag har varit en dag då kroppen ställer om sig å det är en dag då man inte mår särskilt bra.  Men nu ser jag fram emot detta och håller tummar och tår.  
 
Ibland förstår jag mig inte på vissa. Varför kan man inte vara snäll och trevlig. Utan bara orättvis och sårande och osnäll och obrydd... men jag hoppas att dessa människor någon gång får smaka på sin egen medicin,  jag vet att dom inte är värda att bry sig om men jag önskar att dom hade ♡-at på rätta stället. 
 
Nån som har ♡-at på rätt ställe är min underbara Sara.  Hon är den mest fantastiska, underbara vän jag vet. Finns alltid till hands och lyssnar otroligt bra.  Tack för att du finns och tack för att du tar dig tid att lyssna. Kram hjärtat.