lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Lördag

Kategori:

Helg och man vaknar precis efter jobbklockan😄. Men tur att barnen får sova. Vi e hos mormor med kusinen😊. Vi pysslade massor igår och tjejerna avslutade med pepparkaksbakning. Julkänslorna kom rejält så det var bara glöggen som saknades.
 
 
 
 
Idag är det fest i lajksjön, det är julmat, tombola och wiksbesök.  Vi ska även passa på att åka o fika. 
 
Nu är det bara 2 dagar kvar till Grand Canaria.  Jisses som vi längtar.  Men först ska vi mysa på här hemma😉.
 

Otur eller tur?

Kategori:

Fredagen den 13:e är väl oftast förknippat med otur, men jag som är kärringen i motvär har tur denna otursförknippade dag. Herregud så glad jag blev över ett enda telefonsamtal. Allt löser sig nu, ÄNTLIGEN!!!!!
Nackdelen denna underbara dag är ju självklart att Molly har återigen astma. Vaknade kl 03 i natt och mådde jättedåligt. Så nu har hon feber, helt loj. Tack och lov har våran doktor skrivit intyg så att fröknarna skall förstå hur illa det är. Dom har varit dålig att påminna henne om att ta mediciner och när hon inte blir sjuk på skolan förstår jag att det är svårt att se hur sjuk hon egentligen blir. Men med lite påminnelse skall det bli bra igen hoppas jag.
 
Detta med denna sjukdom har man fått kämpa med ofta och länge. Många tror inte att hon är så pass sjuk som hon är. Men hon har alltid fått attackerna hemma på kvällstid, 23.00 var vanligast förut och nu är det 03 på natten!!!! Å hon kräks varje gång, får jättehög feber, ja kroppen slås ut rejält och får hon ofta det blir det ett besök på akuten för då behöver hon extra hjälp då kroppen är helt utslagen. Därför måste hon alltid vaccinera sig för att inte dra på sig flunsan. Min stackars lilla gumma. Men man har blivit så duktig på att hålla ifrån henne saker hon inte tål så oftast klarar hon alla hinder. Men denna period - vinterhöst är en jobbig period för henne. Så Gran Canaria nu blir perfekt för henne........
 
 
 
Ja nu är det 17 dagar kvar tills vi drar till Playa del Inglés, det är perfekt väder där, varmt hela tiden, herregud vad vi kommer att bada. Barnen tjatar att dom vill shoppa med Annelie och ut och gå med Buffy. Å de blir ju perfekt för mig, då jag kan sola och läsa......... Självklart ska jag shoppa också, men det jag längtar mest efter är ju just att bara att kunna läsa en bok... å självklart umgås med min bror och Annelie;)

En sjukling till måndag

Kategori:

 
 
Idag ringde dom hem mig från Mollys skola. Hon var inte pigg och låg mest och sov. Hämtade hem henne och nu är hon helt däckad. Troligtvis, förhoppningsvis är det astman, men annars är det magsjuka då hon kräkts. Det jobbigaste med astman är just kräkningarna. Man vet aldrig och man är supernervös i flera flera timmar om och när den slår till. Men vi håller tummarna att det bara är astman som spökar. Vi har ju till några och kollade på en lägenhet igår och dom hade hund och var väldigt dammigt inne, så jag hoppas att det var anledningen.
 
Avbokade min mammografi för andra gången, just mammografi och barnsjukdomar verkar krocka varje gång;). Men det är bra att göra bort dessa sjukdomar för nu är det bara 21 dagar kvar tills Las Palmas.
 
Det är så väldigt mycket att se fram emot nu. Har ju fått mig en Iron Maiden biljett till Göteborg i sommar, jisses som jag längtar. Det skall bli otroligt roligt, denna gång blir det inte med Lovisa;).
Jag är också supersugen att åka på Sweden Rock Festival då b la Volbeat skall vara där, plus en massa andra bra band. Tänk om man kunde gå på båda......
 
Amelia fick stanna hemma ikväll då vi inte vet ännu vad det är som är här hemma. Så nu står hon och steker plättar så det finns som mellis b la. Jag ska snart steka plättar utan mjöl så jag också får äta lite gott till kvällsfikat
.
 
Snart vankas det julpynt. Då vi åker första advent måste vi julpynta här hemma så vi får julmys när vi kommer hem just innan lucia. Då är det bara 2 veckor kvar till julen. Toklängtar till tomtar och julklappslek.