lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Hunter

Kategori:

   

Hunters stövlar från Brandos.com är så fina. Nu finns det till barn också. Drömma får man för dom vuxna kostar 1099:- och barnen 649:-.....Men underbart fina är dom, skulle passa oss superbra.

Morsdag 2010 och min namnsda

Kategori: Allmänt

R har haft jour i helgen. Vid 08 kom alla 3 barnen med paket och teckningar. Jag fick Rix FM skivan plus lotter. R var nere och dukade fram frukost. Lovisa gick och la sig igen. När man har 3 barn blir det inte fika i sängen, vi har försökt några gånger men det slutar ofta med kaos. Därför myser vi vid frukostbordet istället.
Lovisa, eller nattmänniskan har shoppat kläder i helgen. Hon köpte 2 jättefina klänningar, 2 par skor (från mamma), några linnen osv. Synd bara att jag inte mådde så bra, men vi hann det vi skulle plus varsin mjukglass.

Idag har vi varit ute och grejat lite. R har klippt gräsmattan, tagit bort buskar osv. Själv har jag tagit hand om tvätten, städat och skurat huset invändigt.
Molly har lärt sig cykla på 12 tummaren, med stödhjul, hon far omkring området som en raket. Amelia håller på att lära sig cykla på Lovisas gamla cykel, utan stödhjul. Så hon och pappa har gått omkring området varv på varv. Härligt med sommar.
Har pratat med mamma idag. Sådana här dagar saknar man mor sin mer än vanligt. Vi har alltid haft så mysiga rutiner kring sådana här dagar i våran familj. Men snart hoppas jag vi får ses igen.

Lovisa åker hem i morgon bitti, så ikväll blir det läxförhör, hon har några läxor att göra klart innan i morgon. Å dom är klara nu, bara lite förhör kvar;).

Snart är det sommarlov och vi få rå om henne mera, vi längtar alla efter det.

Nu blir det badning av 2 smutsiga gullungar, och en duschning (tonåringen).

Sönda

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och min syster i vardagsrummet med varsin lapdator i knäet. Molly och Amelia och R är på väg hem efter en helg i Norge/Svanabyn. Längtar så mycket efter dom. Tur att helgerna går fort.
Morgondagen blir bus med J, som kom från Norge i em. Barnen får vara hemma med mig i morgon så att dom får träffa honom. Det blir så sällan nu. Men om bara några månader blir det oftare;). Molly är stormförtjust i sin "morbror".

Jag har även hunnit anmäla mig och min syster för en nybörjarkurs i pärlpyssel. Står att den skall vara innan midsommar så jag hoppas att den är väldigt snart, vi var och kollade in pärlor idag. Therez blev även sporrad, så nu blir det pyssel i muminhuset.

Ha en fortsatt trevlig kväll.