lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Härligt väder nu

Kategori:

 
 
En riktigt härlig dag ute har vi haft. Vi tog skotrarna på en tur, sedan stannade vi och grillade korv och bara myste. Solen kom fram emellanåt och värmde gott🌞. I nästan 6 timmar satt vi ute. Kan säga att jag frös en aningens när vi väl var inne i stugan. Fick oss kaffe hos vänner innan vi begav oss hemöver för att se lite melodifestival.
 
I morgon ska det bli finväder och vi håller tummarna för de. För då blir de fiske och grillning 👍. 
 
Fick mig världens bästa och varmaste vinterskor av ❤:at igår, jag har tidigare fryst om fötterna hela tiden men inte nu längre ☺.  

Måndag - VAB-uari

Kategori:

 
Ja,jag önskar att vi kunde åka lite skridskor. Men så är inte fallet. Hela förra veckan var Amelia sjuk, hon hade feber till och från hela veckan. I helgen har hon mått sådär, ändå ganska bra men ingen matlust och ont i huvudet. Igår däremot hade hon ont i magen hela kvällen. Kl 04 vaknade jag att hon kräktes. Typiskt. Så idag har jag båda barnen hemma. Molly mår bra, än så länge, men för säkerhets skull. Amelia har nog fått flunsan, det mesta tyder på det.
 
Igår var jag och skrev på alla papperna på huset. Så trevligt att få träffa köparna. Det blev lite missuppfattningar, men allt ordnade sig. Jag trodde att mötet skulle vara hemma. Så jag gick ut och skottade fram min parkering från en halvmeter tung snö, jisses så slut jag blev. Lyssnade av meddelandet ännu en gång, och hör då att vi skall på kontoret som ligger i stan. Ha ha, typiskt mig. Så vi rövade iväg grannens lilla E, som var hos oss och lekte. Tjejerna skötte sig exemplariskt där, tog nästan 2 timmar. Vi firade med middag på MC Donalds. Det var efter detta Amelia blev hängig.
 
Nu längtar vi ännu mera till Dorotea. Idag hann jag skicka efter mina skoterkläder, jag måste ha det, då jag blir så frusen och kall med täckbyxorna som jag har nu. Sedan måste jag inskaffa slalomskidor, då hela barnhögen tjatar att jag ska åka. Självklart vill jag, är bara lite rädd för Doroteabacken (har alltid varit de, ha ha). Men vi tar en sak i taget. Nu först skoter;)

Helg igen

Kategori:

Kl är nu 01 å jag har Molly brevid mig i sängen.  Fick astma och har kräkts några gånger.  Tycker så synd om henne när hon får dessa anfall.  Amelia har även kommit hem, äntligen.  Men hon är lite trött och slut efter hennes feber period, väldigt dålig aptit.  Håller tummarna att dom får må bra i morgon.  
 
Huset är nu sålt. Härligt. Ingen är lyckligare än jag ❤. Firade med att boka in en ny tatuering, denna gång blir det i Holmsund.  Spännande, men det blir inte förrän i slutet på april.  
 
Morfar är o hälsar på, vi har bjudit honom på vår kycklingtacos och sett nyaste Barbiefilmen och LasseMajjas nyaste film. 
 
Nä nu tänker jag försöka vila lite innan nästa anfall för Molly gumman.💖