lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Morsdag

Kategori:

Alltså mina tjejer, frukost på sängen fick jag och en snabbtitt på något fleeceliknande.  Sedan grejade vi och packade ur de sista. Vid lunchtid försvann allihopa och Amelia komma med glas å bad mig följa med. Där satt hela familjen på en fin picknickfilt 🌼och Amelia hade gjort kycklingsallad ❤. Efterrätt hade hon själv beställt på fiket en Budapest stubbe  (som jag älskar) å en glutenfri. Fick sedan fina kort och en pelargon. Vilken fantastisk fin dag 😍🌹🌹

Nya huset

Kategori:

 
Nu har vi flyttat in med ❤at och hans barn. Eftersom jag inte kan lyfta hjälpte alla barnen till samt att lillebror kom och hjälpte till med dom tyngsta grejorna.  Ca 50 flyttlådor ska nu tömmas och ställas in på dom rätta platserna.....samtidigt som jag håller på att måla alla väggarna.  Sysslolös är man inte i första taget.  
 
 

1 dag kvar

Kategori:

Tiden rinner iväg och flyttlådorna ökar...... Hade Amelias avslutnings samtal idag och ingen kan bli stoltare mamma än jag💟. Vilken tjej jag har🤗. Otroligt bra jobbat. Snart vankas Mollys samtal och hennes kommer arrangemang bli precis lika bra💕. 
 
Morsdag är på ingående och mina tjejer planerar för fulla muggar. Här älskar vi att fira allt😍till mammans fördel👍. Bara en dag med frukost på sängen, ska bli underbart.  Å nu blir ju familjen mycket större och även sängen, tack och lov, så vi ryms allihopa när vi ska fira😉. Fler födelsedagar, fler namnsdagar, ja listan e lång👍👍.
Molly mådde inte bra ikväll, håller nu tummarna så att hon inte blir sjuk👍🤕..