lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Nu e de freda

Kategori:

Som vanligt gick dagen otroligt snabbt.  Kl 5 i morse skjutsade jag Lovisa till hennes praktik,  var lagomt trött i morse;).  
Småkottarna mina kommer på söndag då vi har dans och adventsmys. 
Idag har många frågor fått svar, väldigt bra svar dessutom.  Så nu känns allt mycket bättre, igen.
Jag har ju inte alla i min familj i närheten,  har även dom som inte bryr sig ett enda dugg om mig, å vid svåra frågor och funderingar som jag har i livet just nu är det otroligt jobbigt. 
Men tog mig i kragen och fick svar från annat håll. Så nu känns allt så bra. Jag har så många runt mig som finns för just mig, det är en mäktig och härlig känsla. 
 
Jag är otroligt rik, inte på pengar; )

Nästan en vanlig onsdag

Kategori:

Fortfarande ingen snö ute. Bara grönt och lite frost. Idag har jag i alla fall julpyntat här hemma. Så nu är det juligt och fint här hemma. Tänder ingen julbelysning förrän på söndag då vi även klär julgranen och bakar lussebullar. Längtar redan. Vi har många fina traditioner här så som att på skyltsöndagen så köper barnen var sin julkula som dom har i sin lilla julgran som dom har på deras rum. Denna tradition gjorde även storasyster Lovisa. Vi bakar lussebullar och dricker glögg och tänder första ljuset på söndagen också. Sedan pysslas det och grejas med bak och godis ända fram till jul. Å så klart adventskalendern deras som dom har i sina julstrumpor.
 
Vi ser även fram emot TV-kalendern, i år fick barnen varsin kalender av mormor, så dom behöver inte bråka om vem som skall öppna luckan. Av moster har dom fått en Monster High-kalender med choklad i.
 
Ikväll vankas det middag ute. Härligt. Kanske en bio, vi får se hur det blir.
På måndag skall jag försöka jobba lite på mitt underbara jobb, som jag har längtat. Är lite saker först som skall ordnas med men jag ser fram emot detta så mycket. På mitt jobb är det supermysigt runt jul, med pyssel för familjen, julbord och en kväll med glögg och godsaker. Härligt.

Härliga Söndag

Kategori:

Har gått i familjens tecken.  Mamma, Therez,  lilla J, Amelia och jag har varit på loppis halva dagen. Medans Molly har varit hos bror min och A, dom följde henne på hennes dans och hon åt lunch och middag där å busade så dom somnade nog ovaggandes ikväll. Sedan åkte vi till dit efter Amelias träning för att fika och hämta hem Molly.  Väl hemma blev det duschning av barnen innan lite pepparkaksbak och kvällsfika.  Barnen var väldigt nöjda med dagen och somnade på 2 röda sekunder.  Mor och jag tog det sedan lungt framför en film.  En väldigt bra sådan, med Liam Nelson. Är sååå trött nu. Skulle behövt vila hur mycket som helst nu...... 
 
God natt 💜