lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Onsdag hela dagen...

Kategori:

Mitt i veckan. Idag har det varit full rulle på jobbet. Kul. Hann med att äta lunch på cafe Göteborg med bästaste Viktoria o bebben. Jag åt kycklingsandwich, mums.
Det var Amelias första dag på skolan idag, men kl 15 ringde fröknarna att Amelia var hängig och trött, ingen feber men helt slut på, somnade t o m på skolan. Så jag åkte till skolan och hämtade henne. Hon får nu vara hemma från skolan resten av veckan då hon blev så här. Ingen feber, men eftersom man äter pencillin så kan det bli så här.
 
Här börjar allt ta form igen. Skönt. Jag skall handla färg, recovertapet och lim i helgen, sedan skall jag även börja att snickra ihop Amelias säng. Har en superkul ide som jag hoppas kommer att bli superbra.Hela övervåningen blev så bra och barnen fullkomligen älskar sina stora nya rum, jag sover som en prinsessa i vårat mindre rum och karln blev nöjd även han när han igår satte upp tv med arm i sovrummet. Även jag blev nöjd då man kan "gömma" bort tv:n så den inte syns.
 
I lokaltidningen har Molly varit i veckan. Det handlade om att hon inte fick ut ett paket från posten som mormor och R skickat till henne på hennes födelsedag. Helt otroligt.
 
Vi har även hunnit byta möbler med våra underbara kompisar i Holmsund. Vi behövde en bäddsoffa/säng och dom behövde en roligare barnsäng, la la, så var det fixat. Vi bytte nämligen möblerna. Dom fick även ta våran bokhylla med 8 hyllor där man kan ha lådor i. Toppen.
 
Vi håller på att totalrensa alla våra grejor nu, vi har ingen plats i förråden och då ryker det vi inte använder.
 
 
 
 
 
 
 
 

Molly

Kategori:

Herregud, igår fyllde min lilla bebis 5 år. Var tar tiden vägen? Dagen firades för fulla muggar, hon var så överlycklig då nästan alla ringde och grattade henne t o m från Norge. Hon fick så fina presenter och alla gick dom i Monster High andan. Även pengar och ett piano och ett Pet Shop djur. Tårtan dekorerade hon och syrran. Moster Thez kom samt grannarna så det var full rulle hela tiden. Vi tänkte ha kalas i helgen men det blir nog inte då Amelia är väldigt sjuk idag. Hon har jättehög feber, totalt jättehängig och trött och har kräkts. Så idag får jag ta hand om henne ordentligt hela tiden. Stackars lilla sötnos.
 
Vi var med om något i går som ni kanske får se allihopa snart........
 

Önskelista

Kategori: Träning

I år fyller jag jämt, som jag gruvar mig. Jag minns så väl den dag min mamma fyllde samma siffra. Jag och Lovisas pappa planerade en resa till Östersund där dom fick bo på hotell och sedan när vi kom hem väntade släkt och vänner. Otroligt roligt hade vi. Men det känns så otroligt konstigt. Hade känts bättre om mamma var mycket äldre;)...
 
Roger frågade vad jag önskar mig och tankarna har rullat. Men det jag önskar mig allra mest är en Yamaha eller KTM cross, 250, som jag hoppas kunna få köra;), samt tillbehör till denna som kläder, hjälm och ryggskydd och skor.Samt en ordentlig cykel, en lätt med smala däck skulle jag också vilja ha då jag skall börja cykla till jobbet på sommaren.
En Michael Kors Klocka önskar jag mig oxå, en guld eller en rödguld sådan.
 
Bild lånad från: Sjöbris o vita ting
 
Å allt som finns på Borghällagården, den butiken är min absolut favoritbutik.
 
De e länge kvar men man måste ju börja önska lite:)