lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Onsdag hela dagen...

Kategori:

Mitt i veckan. Idag har det varit full rulle på jobbet. Kul. Hann med att äta lunch på cafe Göteborg med bästaste Viktoria o bebben. Jag åt kycklingsandwich, mums.
Det var Amelias första dag på skolan idag, men kl 15 ringde fröknarna att Amelia var hängig och trött, ingen feber men helt slut på, somnade t o m på skolan. Så jag åkte till skolan och hämtade henne. Hon får nu vara hemma från skolan resten av veckan då hon blev så här. Ingen feber, men eftersom man äter pencillin så kan det bli så här.
 
Här börjar allt ta form igen. Skönt. Jag skall handla färg, recovertapet och lim i helgen, sedan skall jag även börja att snickra ihop Amelias säng. Har en superkul ide som jag hoppas kommer att bli superbra.Hela övervåningen blev så bra och barnen fullkomligen älskar sina stora nya rum, jag sover som en prinsessa i vårat mindre rum och karln blev nöjd även han när han igår satte upp tv med arm i sovrummet. Även jag blev nöjd då man kan "gömma" bort tv:n så den inte syns.
 
I lokaltidningen har Molly varit i veckan. Det handlade om att hon inte fick ut ett paket från posten som mormor och R skickat till henne på hennes födelsedag. Helt otroligt.
 
Vi har även hunnit byta möbler med våra underbara kompisar i Holmsund. Vi behövde en bäddsoffa/säng och dom behövde en roligare barnsäng, la la, så var det fixat. Vi bytte nämligen möblerna. Dom fick även ta våran bokhylla med 8 hyllor där man kan ha lådor i. Toppen.
 
Vi håller på att totalrensa alla våra grejor nu, vi har ingen plats i förråden och då ryker det vi inte använder.