lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Söndag

Kategori: Allmänt

I helgen har jag knappt lyft ett finger. Ibland behöver man det också. Bara jag kunde slippa värken också:(. Nu har jag bestämt att jag inte ska ha det så här längre. Nu kommer jag att stanna på lassa tills dom säger något vettigt.
Alla berättar hur dåliga många hälsocentraler är, och jag håller med dom, men lassa är inte så många gånger bättre, dom är så överbokade att ibland får du t o m fel doktor bara för att dom måste boka in patienter. Detta är så fel. Sist jag var till dr fick jag en ryggkirurg, och han bad om ursäkt för detta och att han inte kunde så mycket om höfter! Det var 300:- helt i onödan. Helt sjukt faktiskt.
Men nu skall hårdhanskarna på om jag så måste ta med mig någon dit. Jag har något fel, direkt när jag kommer in till en doktor får jag tunghäfta, sitter som ett fån och bara ler (känns det som). Men när jag far med mina barn är jag stenhård.

Annars lyser solen (inget ovanligt). Skall börja samla ihop saker till loppisen som vi ska ha. Ska passa på att städa och sätta upp hyllor i förrådet som vi har här inne. Just nu är det kaos där och man hittar ingenting.

Lördag

Kategori: Min familj

Idag är det lite gråmulet ute, inget regn, varmt men gråmulet. Har inte inträffat på väldigt länge här.
Håller på att ordna lite till loppisen vi skall ha här på gården. Ska bli så kul. Jag älskar att ha loppisar, man får träffa så många, man blir av med massvis av saker, härligt.

Annars börjar jag jobba på måndag. På ett konstigt vis längtar jag, men ibland känns det inte som om jag har haft semester då jag måste jobbat lite nu och då. Men så är det.

Vi har varit och campat med husvagn i Norrfällsviken, underbart ställe. Alla 3 barnen tyckte om det. Lovisa vill t o m göra om det nästa år men vill till Göteborg eller Skara (NÄÄ, sa Roger, som ej tycker om att köra långt med husvagn).
Jag, Lovisa och Amelia tog oss en dag till Härnösand där vi shoppade och umgicks med hennes farmor. Jag fick även besöka graven och Amelia köpte ett litet hjärta och la där. Sedan for vi till deras stuga vid havet och fikade. Måste säga att det var en av mina bästaste dagar på väldigt länge. Det värmer i hjärtat att veta att Lovisa har så underbara far-föräldrar. Tack för en underbar dag!

Sedan har vi skrattat, badat, ätit god mat, spelat och återigen skrattat. Jag och Lovisa har spelat kort i massor. Men det är inge kul att spela mot henne, för hon vinner exakt hela tiden..Jag/vi har 2 st små väldigt pinpinetta tjejer, så här kan dom se ut i bilen:).
Å en frukostbild från husvagnen.

Fredag

Kategori: Allmänt

Ja, nu återstår det en vecka av semestern. Roger får semester idag och barnen längtar. Skall bli så härligt. Måste in och jobba lite på jobbet och få bort lite jobb, inför man börja jobba.
 
Här skiner solen, är ca 27 grader i skuggan. Det är som att bo utomlands;).
Ikväll skall vi till stranden och svalka oss om det inte blir åska förstås. Det känns som det i luften. Gräsmattor och annat grönt vill ha lite vatten nu och även jag;)

Min nya telefon är nu ikopplad och fungerar så bra. Är såå nöjd. När man väl har skaffat en Iphone så går det inte att skaffa någonting annat, man har som vant sig att ha mail och andra funktioner som man tittar på varje dag.

Snart skall vi baka en tårta, sedan skall vi grilla när Roger kommer hem för barnen vill fira att pappa får semester idag och det är klart att vi skall fira. I morgon får vi träffa storasyster, som vi har längtat.