lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Onsdag

Kategori:

Här rinner dagarna förbi😩. Går lite för fort. Själv har jag varit liggandes i nästan 8 dagar🤒Fick ordentlig bihåleinflammation, länge sedan man va så här förkyld😊. Men nu börjar de ge med sig o igår var vi o hämtade julgranar, såå mysigt. Jag, ❤️at o barnen åkte iväg med julmusik i bilen och snö över däcken🎄Fantastiskt underbart mysigt va de💕. Julen är nu uppsatt överallt i huset, har lite småjox kvar samt allt utomhus. 
 
Men vi ska till stan ikväll. Molly är hedersgäst på hennes förra klass/skolas musikal💕samt så ska Amelia till tandläkaren i morgon. Blir stressigt då bi ska försöka vara hemma till barnens zumba🎈. 
Men vi ska i alla fall bo på hotell o mysa lite oxå😘
 

Flunsatider

Kategori:

 
 
 
Ja, så här blir de om man är lite kaxig och säger att de va länge sedan man åkte dit😩För jag åkte nu dit, ordentligt. Men både Molly och Amelia var ju sjuka förra veckan så jag fick garanterat deras små flunsavirusar. 
 
Jag som ska ha min första tjejmiddag här å allt, sååå tråkigt. Men jag hoppas att det mirakulöst ändras i natt så jag ändå kan ha middagen👍🏼. 
 
Till veckan kommer vi att gå all in, då är det dax för julpyntningen och som jag längtar😍. Vi ska även hinna med stan i 2 dagar då tjejerna är hedersgäster på Ersmarksskolans musikal samt att Amelia ska till tandläkaren. Ska då passa på att handla lite julklappar och julpynt🎄. Å självklart ska vi baka oxå🎅🏻. 
 
Nä nu blir de ännu mera tv för att kurera mig mirakulöst🎈