lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Pappelina

Kategori: Inredning


Pappelina Vera, 3 meter 1599:- på Designonline.se
Denna matta funderar jag på att köpa till hallen på övervåningen. Möblerna där skall förvandlas från ek till vita möbler. Då tror jag att det blir fräscht att ha en grön matta där.

Tapeten

Kategori: InredningDecor Maison, är jag sugen på till mitt kontor. Har vita möbler där och tror att denna kan göra sig bra där. I om med att vi har nästan vita väggar överallt, skulle det vara mysigt att ha denna tapet i hela kontoret. Med fin belysning och fina tavlor. Bara mamma har lust att komma och hjälpa mig då det är 3 m upp till taket och 53 cm mönsterpassning på tapeten.

Blev de kväller??

Kategori: Allmänt

Till råga på allt fick Molly astma när hon låg på lasarettet. Dom sa att det kan vara chocken som startar de. Nu ligger hon och hostar och hostar, stackarn.
Hon har varit lite piggare idag, men inte den vanliga lilla busiga Molly. Hon äter nästan ingenting. Just nu får hon i princip det hon vill ha, om jag så måste på stan och hämta det;) Men icke, ingenting vill ner.
Hon hyrde 6 filmer idag. Man fick 5 för 100:- och idag måndag hade dom en gratis så det blev 6, Askungen, Pochahontas,Scooby Doo, Lilla Sjöjungfrun II osv.
Hann förbi på jobbet en sväng och där åt hon faktiskt the och hårdbröd. Får nog fara in i morgon igen om hon inte äter något hemma.

Har märkt att Molly är jätterädd bilar nu, vågar knappt gå utanför bilen själv. Det är bra, men det gör så ont i mammahjärtat. Förbannade bilj...el.

Känns inte som om jag har vaknat än, lever som i en liten bubbla.

I morgon skall vi ta en promenad, Molly ville åka vagn. Kanske vi tar med oss varm choklad;).