lillatjejligan.blogg.se

43 årig inlandstös född i Upplands-Väsby. Älskar inredning, muminmuggar, träning och nyttig mat. Har 3 st underbara barn. 2 som bor hemma. Vi älskar att pyssla, fixa kalas och att köra skoter.

Lördag

Kategori:

Ännu en varm dag till ände. Molly har varit på kalas hos en kompis idag å då passade vi på att besöka en annan liten kille på hans födelsedag.  Sedan letade vi fläktar i hela Umeå, men inte en enda fanns det. Barnen har sedan försökt sälja saft, dom såg så söta ut. Bara 2 köpte men dom gav inte upp, i morgon ska dom försöka igen. 
 
Värken har varit olidlig idag,  börjat få mycket låsningar.  Detta är inte så roligt alls:(. 
 
Det är mycket nu, mycket som jag skulle vilja ta tag i men som inte går nu. Är så glad då jag har en underbar vän som Sara. Hon lyssnar,  finns alltid till hands osv. Hon och E sov över här för att bara lyssna på mitt jämmer. Det är guld värt.  Tack min vän för att du orkar med mig♡

Värmebölja

Kategori: Träning

Oj oj oj vilken värme. Just för värken är detta toppen, men annars pallar man inte så himla mycket. Är just hemkommen från inlandet. Har haft några toppendagar. Innan vi åkte fick barnen se Ace Wilder. Dom tyckte att det var väldans spännande. Synd bara att det var ganska sent för dom var alla såå trötta att dom knappt orkade se hela konserten.
 
Annars har vi ju varit på Junsele Djurpark enl traditionen. Vi hade som sagt väldigt mysigt. Vi har även träffat mitt kusinbarn, E, han är så underbart söt, Amelia fullkomligen älskar bebisar och vill bara sitta och hålla i dom hela tiden och även byta blöja. Gissa om mamma o pappa blev glada;).
 
 
 
 
 
 

Barnen har nu varit på en fisketur utan mamma, hon pallar ju inte att bo i tält och att gå långt så hon fick åka hem till stan i stället.
Har ju även hunnit med Åsele marknaden också. Gissa om jag hade roligt. Herregud så många bekanta jag träffade. Man blir alltid så glad av alla trevliga människor i Åsele. Tur att några av dom bor i Umeå;)
 
I morgon vankas det mys för hela slanten, det blir nog en god middag med lite gott dricka till, som jag längtar.
Ses i morgon, kram o puss.
 
 
 
 
 

Semester

Kategori:

Vi tog oss till Junsele djurpark även i år, det är en tradition som vi haft i många år i min familj, svärföräldrarna är alltid med och vi har det supermysigt varje gång. Många bänkar så man kan sitta och vila sig på. Vi blev även bjudna på middag av svärmor på en grillresturang i junsele,  det var bland det godaste jag någonsin ätit i Kött väg.  Tack för en underbar dag,  ännu en gång.